Testobolin (ampuller)

DKK491.50

Compare
Varenummer (SKU): 575 Kategori: Tag:

Beskrivelse

TESTOBOLIN (ampuller)

Testobolin er et anabolsk middel fremstillet af Alpha Pharma. Den er formuleret baseret på Testosteron Enanthate, en af ​​de naturlige testosteronestere. Denne type stoffer har en langvarig virkning. På grund af denne egenskab behøver injektioner af lægemidlet ikke at udføres ofte.

Lægemidlets egenskaber og virkninger på kroppen

Farmakologi baseret på denne ester har været brugt i meget lang tid. Testosteron har flere positive effekter på atleternes krop. Det hjælper dem med at komme sig fra træningscenteret og forbedrer definitionen af ​​muskler. Andre virkninger af at tage Testosteron Enanthate omfatter:
* Forøgelse i muskelmasse
* Øgede parametre for styrke og udholdenhed
* Øget styrke af knogler og led
* Stimulering af den generelle tone i kroppen
Blandt ulemperne ved lægemidlet er en ret stærk rollback-effekt og høje omkostninger. Prisen opvejes dog af dens tilgængelighed. Mange billige lægemidler kan være meget svære at finde.

Påføringsmetoder

Ud over virkningens varighed har Testosteron Enanthate en minimal effekt på leveren. Injektioner reducerer den negative effekt. For at opretholde indholdet af stoffet i kroppen anbefales det at give injektioner en gang om ugen. Doseringen til en sådan modtagelse bestemmes af atletens erfaring med brugen af ​​sportsmedicin og i henhold til deres kondition og helbredstilstand.
For begyndere er en dosis på 250 mg om ugen passende. Professionelle atleter tager 500 mg eller mere. Dosisstigninger bør overvåges af en sportslæge for at undgå negative effekter på kroppen. Kursets varighed er omkring 8-10 uger.

For begyndere er en dosis på 250 mg om ugen passende. Professionelle atleter tager 500 mg eller mere. Dosisstigninger bør overvåges af en sportslæge for at undgå negative effekter på kroppen. Kursets varighed er omkring 8-10 uger.

Mulige bivirkninger

Alle Enanthate-præparater forårsager aromatisering. Af denne grund bør Testosteron Enanthate bruges med stor forsigtighed. I de fleste tilfælde er den negative effekt manifesteret med individuel intolerance over for komponenterne eller overskridelse af dosis af lægemidlet. På grund af den østrogene virkning af at tage lægemidlet kan følgende bivirkninger forekomme:
* Hævelse
* Ophobning af overskydende væske i kroppen
* Brystforstørrelse
For at forhindre sådanne manifestationer introduceres antiøstrogener i forløbet af steroider. De blokerer aromatiseringsprocesser.
En stor androgen effekt og en stigning i testosteronniveauer er årsagen til manifestationen af ​​sådanne virkninger som:
* Forekomsten af ​​acne på ryggen og ansigtet
* Fedtet hud
* Skaldethed
* Øget kropsbehåring
For at genoprette hormonbalancen anbefales det at bruge PCT efter at have afsluttet et steroidforløb.

Kombination med andre lægemidler

Testosteron Enanthate kan bruges i kombination med andre anabolske steroider. For et effektivt sæt muskler bruges Nandrolon eller Trenbolone. Winstrol bruges til tørring af høj kvalitet. I dette tilfælde skal du justere dosis af lægemidler.

Testosteron Enanthate Meninger

For det meste efterlader atleter positive anmeldelser om stoffet. Denne anabolske har en stor tilbagerulning, men den stoppes ved hjælp af PCT, og den resterende masse er af høj kvalitet, tæt og defineret.

Du kan købe Testosteron Enanthate og andre steroider i vores online butik. Vi tilbyder kun kvalitetsprodukter og et bredt katalog af sportsfarmakologi. Vores konsulenter kan også hjælpe dig med at vælge et effektivt kursus afhængig af din træningserfaring og alder.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testobolin (ampuller)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.