Forsendelsesoplysninger

HVORDAN SENDER VI VORES PAKKER?

Alle vores produkter kan sendes over hele verden, og pakkerne opbevares meget sikkert og meget diskret.

Navnet på vores organisation eller noget, der ville antyde, at det farmaceutiske indhold er inde, bruges aldrig på vores pakker. Dette sikrer sikre og diskrete forsendelser til dit dørtrin.

Pakkens størrelse er aldrig overdimensioneret, så det mindsker unødig mistanke om pakkens indhold. Hvis ordren er for stor til at passe i én pakke, vil den automatisk blive delt op i to eller flere pakker og sendt som separate mindre pakker på lidt forsinkede tidspunkter mellem hinanden. Dette sikrer, at pakkerne ikke kommer til behandling ved toldkontrol på samme tid, hvilket ellers kunne føre til, at begge pakker beslaglægges, hvis en af dem blev fundet mistænkelig og kontrolleret.  

På grund af det brede udvalg af produkter, vi tilbyder, sendes dine pakker fra forskellige europæiske lande afhængigt af, hvor det aktuelt tilgængelige lager er placeret.

HVORDAN FORSENDER VI BULK/STORE ORDRE?

Som nævnt er ordren normalt opdelt i det nødvendige antal separate mindre pakker, afhængig af størrelsen på din ordre. Vi sikrer stadig, at det samme skønsniveau tages uanset størrelsen på din ordre. Hvis du har en stor ordre, kan du også forvente at få pakker dukket op ved din dør med en eller to dages mellemrum, da de sendes direkte fra hvilket land den oprindelige producents lager er placeret i Europa, og ikke fra et centraliseret depot.

HVAD ER OMKOSTNINGERNE FOR FORSENDELSE?

Standard forsendelsesgebyr er £20. Hvis din ordre er over 450 £, så er forsendelsesomkostningerne gratis!

KAN JEG ÆNDRE MIN ORDRE, EFTER DEN ER AFGIVET?

Hvis din ordre er afgivet gennem vores webshop, men stadig er ubetalt, kan du redigere din ordre ved at logge ind på  din konto og derefter vælge “REDIGER BESTILLING” for det ordre-id, du ønsker at ændre. Desværre, når du allerede har betalt for din ordre, og vi har pakket og afsendt din pakke, vil vi ikke være i stand til at foretage ændringer i ordren.  

Heldigvis, hvis din ordre allerede er betalt, men vi ikke har sendt den endnu, kan du stadig tilføje eller fjerne en vare fra ordren ved  at oprette en supportbillet  og bede vores kundeservicesupportteam om at foretage de ønskede ændringer. Husk at inkludere dit ordre-id i din besked, når du indsender supportbilletten.

Hvor succesfulde er dine leverancer?

Vi sikrer dig, at alle vores pakker sendes med maksimal diskretion, og at alle produkter er pakket med ekstrem omhu for både at beskytte de varer, der bliver beskadiget under transporten, men også for ikke at vække uønsket opmærksomhed, som kan afsløre indholdet af pakkerne. .

Vi har en praktisk talt fejlfri fortegnelse over at få vores pakker til vores kunder med succes, hvor næsten alle modtager deres pakker uden problemer undervejs overhovedet. Dette skyldes hovedsageligt vores ekspertise i at pakke varerne diskret og altid give den samme grad af opmærksomhed og omhu til hver ordre for hver kunde. 

 

X