Viser 1–24 af 158 resultater

Injicerbare anabolske steroider er lægemidler, der i deres virkning ligner virkningen af ​​de mandlige kønshormoner; testosteron og dihydrotestosteron. Ved at accelerere proteinsyntesen stimulerer de muskelvækst (anabolisme). De bruges af mange danske atleter, både mænd og kvinder. Generelt kan virkningen af ​​sådanne midler opdeles i to retninger; anabolsk aktivitet og androgen aktivitet. I vores Danmark netbutik finder du et stort udvalg af forskellige langtidsvirkende injicerbare anabolske steroider til salg, som kan bestilles billigt uden mellemled. Ved slutningen af ​​checkout-processen vil du være i stand til at betale via Paypal eller kreditkort. De fleste danske banker accepteres. Men hvis du ønsker at betale via bitcoins eller en hvilken som helst anden kryptovaluta, kan vi også tilbyde dette til vores britiske besøgende. 

Injicerbare steroider i Danmark

Sådanne lægemidler omfatter langtidsvirkende farmakologi, som bruges i form af injektioner administreret intramuskulært. Det er værd at bemærke, at de udelukkende kan injiceres i musklen, da en injektion i en vene kan føre til alvorlige komplikationer, og intramuskulær injektion forhindrer passage af lægemidlet gennem leveren. Injektioner foretages normalt i balderne, deltaerne eller lårene, fordi det er disse steder, at der er store muskler med et lille antal kar.

Drostanolone Enanthate

Drostanolone Propionate

Equipose

Masteron

Nandrolone Decanoate

Nandrolone Phenylpropionate

Primobolan Depot

Sustanon 250

Testosterone Cypionate

Testosterone Enanthate

Testosterone Phenylpropionate

Testosterone Propionate

Testosterone Suspension

Testosterone Undecanoate

Trenbolone

Trenbolone Acetate

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

Tri Tren

Winstrol Depot

Fordele ved injicerbare steroidcyklusser

Først og fremmest er de ikke farlige for leveren, for når opløsningen sprøjtes ind i musklen, begynder den at blive absorberet direkte i blodbanen og omgår mave-tarmkanalen. Disse lægemidler virker meget hurtigere, fordi dosen sprøjtes direkte ind i blodbanen. De er kendetegnet ved deres injektioner og virkningsvarigheden. Deres kemi opløses ikke i vand – den opløses kun i olie, hvilket er med til at skabe en slags (depot) i kroppen. Dette forsinker effekten, hvilket betyder, at injektioner kan udføres sjældnere, fordi frigivelsen af ​​lægemidlet fra injektionsstedet og ind i blodbanen sker langsomt (inden for dage og uger), hvilket giver dig mulighed for at skabe et konstant aktivitetsniveau af ønsket lægemiddel.

Bestil injicerbare steroider

Før du køber injicerbare steroider på anabolske-steroider.com, skal du vide, at vi kan give dig råd om brugen af ​​disse eller andre farmakologiske midler. Køb injicerbare steroider i Danmark lovligt i vores butik er produceret af forskellige betroede producenter, i forskellige mængder og former. Når du har besluttet dig for valget, skal du blot tilføje produktet til indkøbskurven og vente på bekræftelsen og leveringen er på vej til Danmark.

Steroider injektioner til salg lige nu

Lige nu har vi flere produkter til salg på grund af den kommende feriesæson. Sørg for at forberede dig inden shopping lukkes igen på grund af næste lockdown!

Testosterone Cypionate 250mg/ml (by Alpha Pharma)

Sustanon 250 mg/ml (by Maxtreme)

Equipose 250mg/ml (by Alpha Pharma)

Testosterone Enanthate 250mg/ml (by Alpha Pharma)

Deca-Durabolin 500 mg/ml (by Dragon Pharma)

Sustanon 350 mg/ml (by Dragon Pharma)