Viser alle 3 resultater

En stigning i niveauet af hormonet dihydrotestosteron hos mænd fører til en ukontrolleret spredning af prostatavæv med deres efterfølgende mulige degeneration til en ondartet form. Derudover er en øget baggrund af dihydrotestosteron hos mænd en af ​​hovedårsagerne til alopeci (hårtab på hovedet) og hirsutisme (kropshår hos kvinder).

Hårtabsmedicin

Dutasterid og finasterid er lægemidler til behandling af benign prostatahyperplasi og alopeci fra gruppen af ​​5-alfa-reduktaseblokkere. Dutasterid hæmmer aktiviteten af ​​5-alfa-reduktase-isozymer af den første og anden type, som er ansvarlige for omdannelsen af ​​testosteron til dihydrotestosteron, det vigtigste androgen, der er ansvarligt for udviklingen af ​​hårtab. Finasteride er en specifik type II 5-alfa-reduktasehæmmer og hæmmer følgelig også dannelsen af ​​dihydrotestosteron. Det er kendt, at type 1 5-alfa-reduktase udtrykkes i små mængder og er inaktiv i prostatakirtlen, men giver hovedparten af ​​enzymaktiviteten i andre væv, f.eks. hud og lever. Og 5-alfa-reduktase af den anden type er udtrykt og virker hovedsageligt i prostata.

Fordele ved hårtabsmedicin i sport

Virkningen af ​​de fleste steroider får din krop til at producere højere dihydrotestosteron (DHT) niveauer, hvilket efterfølgende giver mænd, der bruger steroider, en højere risiko for skaldethed. Enkelt sagt, i bodybuilding bruges finasterid til at forhindre omdannelsen af ​​anabolske steroider til dihydrotestosteron for at forhindre skaldethed, forstørrelse af prostata. Dutasterid er et endnu mere kraftfuldt lægemiddel end finasterid, det kan ikke kun forhindre skaldethed og forstørrelse af prostata, men også forhindre dannelsen af ​​acne på grund af den høje mængde androgener i kroppen.

Køb medicin mod hårtab

Hvis du ønsker at købe hårtabspiller på anabolske-steroider.com , skal du først vide, at vi kan give dig råd om brugen af ​​disse eller andre farmakologiske midler i vores butik. Hårtabsmedicin til salg online i vores butik er produceret af forskellige pålidelige producenter i forskellige mængder. Når du har valgt det rigtige hårtabsprodukt til dig, skal du blot tilføje produktet til indkøbskurven og vente på bekræftelsen og leveringen er på vej til dig i Danmark.