Viser alle 15 resultater

Væksthormoner er peptidhormoner, der skabes i vores kroppe, når vores kroppe modnes. Dette hormon er årsagen til, at vi udvikler og vokser med alderen. Den største mængde af produktion af hormonet detekteres i den første barndom, de højeste værdier forekommer i puberteten, og reduktionen i vores krops produktion af væksthormon starter i midten af ​​20’erne.

Væksthormoner i bodybuilding

En af fordelene ved brugen af ​​syntetiske væksthormoner er deres evne til at styrke musklerne for at undgå skader eller til hurtigt at helbrede skader, der opstår under ekstremt tunge træningspas. Dette skyldes væksthormons evne til at vokse og forbedre nye celler. Ud over dette kan væksthormon endda udskyde ældningen af ​​cellerne. Væksthormoner kan også beskytte kroppens egne essentielle funktioner.

Hvis væksthormon bruges i kombination med anabolske steroider , kan det give mange fordele, fordi de sammen arbejder på at forbedre kroppens restitutionsperioder, sundhed, udholdenhed og styrke. Plus, når det køres i en længere periode, vil væksthormon tilskynde din krop til at starte sin egen homeostase for at sikre, at dine naturlige hormoner og funktioner ikke forringes af brugen af ​​AAS (anabolske-androgene steroider), som kan betyder, at der er et fald i behovet for post-cyklus terapi (PCT), efter at steroidcyklussen er afsluttet.

Peptider i bodybuilding

Peptider er korte kæder af aminosyrer, der udgør visse proteiner, der kræves af huden. De er ansvarlige for at hjælpe din krop med at bekæmpe bakterier og fremme sårheling. Peptider hjælper også med at øge muskelvækst eller muskelreparation ved at stimulere produktionen af ​​væksthormon i kroppen. Peptider er også kendt for at øge den seksuelle lyst, have en anti-stress effekt og stimulere nervesystemet og hjernen generelt.

Køb Hormoner og Peptider

Hvis du gerne vil købe hormoner eller peptider på anabolske-steroider.com , skal du først vide, at vi kan rådgive dig om brugen af ​​disse eller andre farmakologiske midler i vores butik. Hormonerne og peptiderne til salg online i vores butik er produceret af forskellige pålidelige producenter i forskellige mængder. Efter at have besluttet det rigtige valg for dig, skal du blot tilføje produktet til indkøbskurven og vente på bekræftelsen og leveringen er på vej til dig i Danmark.