Viser 1–24 af 28 resultater

Antiøstrogener er populære inden for medicin, fordi kroppen efter lange og svære operationer har brug for restitution, oftest taber folk titusindvis af kilo, mens de er på hospitalet, og for at genvinde deres tidligere helbred, er det nødvendigt at tage antiøstrogener. Så hvis en person for eksempel har brystkræft, kan antiøstrogener hjælpe med at helbrede dem, selvom det sjældent sker, men for at forhindre dette, ordineres denne type medicin til en person.

Antiøstrogener i bodybuilding

Antiøstrogener er lægemidler, der bruges i bodybuilding til at undertrykke omdannelsen af ​​testosteron til østrogener. Lidt sjældnere end normalt kombineres denne gruppe af stoffer i form af lægemidler eller sportsernæringstilskud med indtagelse af AAS. Dette skyldes de særlige forhold ved metabolismen af ​​eksogent testosteron. Indført rigeligt udefra har det ikke tid til at gå gennem hele cyklussen af ​​metaboliske transformationer og gennemgår aromatisering og bliver til østrogen med aktiv hjælp fra aromatase-enzymet. Antiøstrogener undertrykker denne bypass-vej for testosteronmetabolisme. Resultatet af deres handling er et skift i testosteron / østrogen-forholdet til fordel for førstnævnte, og der er en forbundet stigning i proteinsyntese og en stigning i muskelvolumener.

Typer af antiøstrogener og deres fordele

Selektive østrogenreceptormodulatorer (f.eks. Tamoxifen eller Clomid) – Også kendt som SERM’er, disse er østrogenreceptorantagonister placeret i hypofysens forlap. De blokerer virkningen af ​​østrogener på hypothalamus, stimulerer sekretionen af ​​gonadoliberin, hvilket resulterer i, at produktionen af ​​luteiniserende hormon i hypofysen og testosteron i testiklerne øges.

Aromatasehæmmere (f.eks. Anastrozol eller Aromasin) – Disse bruges til at forebygge gynækomasti, øge koncentrationen af ​​testosteron i blodplasmaet, give musklerne definition og venøsitet (ved at udjævne virkningen af ​​kvindelige kønshormoner) og minimere effekten af ​​østrogener på hypothalamus-hypofyse-testikulær akse.

Køb antiøstrogener

Hvis du gerne vil købe antiøstrogener på anabolske-steroider.com, skal du først vide, at vi kan rådgive dig om brugen af ​​disse eller andre farmakologiske midler i vores butik. Antiøstrogenerne til salg online i vores butik er produceret af forskellige pålidelige producenter i forskellige mængder. Efter at have besluttet det rigtige valg for dig, skal du blot tilføje produktet til indkøbskurven og vente på bekræftelsen og leveringen er på vej til dig i Danmark.