Viser 1–24 af 69 resultater

Orale steroider er tabletter af enhver form for testosteron indtaget oralt (gennem munden). Ligesom injicerbare steroider har denne type lægemiddel androgene og anabolske egenskaber. Hovedformålet med at bruge sådanne vitaminer er et sæt muskelmasse, styrke og en tegning af lettelsen. I mange år har de været førende på det farmaceutiske marked blandt atleter af styrkesport, bodybuildere. 

Orale steroider: hvordan de virker

Det er baseret på det velkendte testosteron, som er et naturligt hormon, der konstant produceres af kroppen. Kemisk består testosteron af en benzenbase. En gang i mave-tarmkanalen, især i leveren, nedbrydes dette hormon til simple metabolitter, som udnyttes af nyrerne gennem udskillelsessystemet. Det er interessant at bemærke, at hormonet testosteron, som kroppen selv producerer, går i opløsning inden for cirka 10 minutter, hvorfor det ikke bruges i sin rene form, da det skal injiceres ofte. piller og indsprøjtninger er en anden sag. De indeholder et ekstra stof, der forlænger halveringstiden. Orale steroider har en gennemsnitlig levetid på fireogtyve timer. Det skal dog bemærkes, at sådanne vitaminer skal tages hver dag og flere gange om dagen i lige store portioner i løbet af dagen. 

Steroider i pilleform

Oral testosteron er også respekteret af professionelle atleter, der står over for dopingkontrol i konkurrence. På grund af det faktum, at orale lægemidler virker meget hurtigt og udskilles fra kroppen, efter afslutningen af ​​forløbet, efter 5-10 dage, vil hverken metabolitterne eller hormonerne selv forblive i urinen eller i blodet. Det er også værd at bemærke, at sædvanligvis er injicerbare og orale former af samme type testosteron i samme dosis forskellige i styrke og virkningsvarighed på grund af deres delvise ødelæggelse af lever- og tarmceller.

Køb orale steroider

Før du køber orale steroider på anabolske-steroider.com, skal du vide, at vi kan give dig råd om brugen af ​​disse eller andre farmakologiske midler. De orale steroider til salg online i vores butik er produceret af forskellige pålidelige producenter i forskellige mængder og former. Når du har besluttet dig for valget, skal du blot tilføje produktet til indkøbskurven og vente på bekræftelsen og leveringen vil være på vej til dig i Danmark.