Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Din IP-adresse bruges til at fejlfinde serverproblemer. Når du besøger vores side, logger vores server, ligesom de fleste andre, din IP-adresse i en logfil. Disse oplysninger er udelukkende til intern brug og vil under ingen omstændigheder blive delt.

 

LOGIN OPLYSNINGER

Dit brugernavn og din adgangskode holdes private og deles ikke med nogen uden for Steroids Danmark-organisationen.

 

TILMELDINGSSKEMAER

Brugere skal give os kontaktoplysninger, såsom deres navne og e-mailadresser, på registreringsformularen. Disse data bruges til at give ekstra funktionalitet, til at vedligeholde og forbedre kvaliteten af vores tjenester og til at levere generel statistik over, hvordan folk bruger vores anabolske-steroider.com hjemmeside.

E-mail-adresser kan også bruges til at holde styr på en mailingliste, som vores anabolske-steroider.com-side bruger til at holde brugere informeret om ændringer på webstedet.

 

KONTAKTER VORES HJEMMESIDE-ADMINISTRATOR

Du kan kontakte os, hvis du har problemer med denne fortrolighedserklæring eller andre spørgsmål vedrørende webstedets administration eller omgang med denne hjemmeside. Webstedet anabolske-steroider.com forbeholder sig retten til at ændre denne fortrolighedserklæring til enhver tid uden varsel, og kun den seneste version vil blive betragtet som gyldig. Vælg opdateringsindstillingen i din browser for at garantere, at du ser den seneste erklæring.

X