Halotestin

DKK1,487.80

Ikke på lager

Compare
Varenummer (SKU): 756 Kategori:

Beskrivelse

HALOTESTIN

Halotestin betragtes som et universelt steroid , der bruges i en række sportsgrene. Hovedbestanddelen af ​​lægemidlet er Fluoxymesteron, som er et derivat af hormonet testosteron. Dette forklarer tilstedeværelsen af ​​en stærk androgen effekt, som øger ikke kun udholdenheden og styrken, men også en følelse af aggression. Det er vigtigt, at den anabolske effekt af Fluoxymesterone er ubetydelig. Brugen af ​​dette lægemiddel anses for universel, da det er velegnet til en række forskellige sportsaktiviteter.

For eksempel i styrkeløft hjælper disse piller til at øge udholdenheds- og styrkeindikatorer uden at øge muskelvolumenet meget. Bodybuildere bruger dette lægemiddel under forberedelse til konkurrencer, for at tørre musklerne og effektivt tegne deres definition og vaskularitet. Du kan også købe Halotestin til et omfattende kursus af øvelser, der har til formål at øge definitionen af ​​muskler eller niveauet af udholdenhed på tærsklen til kommende konkurrencer. Det er værd at bemærke, at prisen på lægemidlet vil være overkommelig for de fleste forbrugere. For kunder i vores butik er der en bekvem levering til USA af dette originale og forskelligartede lægemiddel.

Nyttige egenskaber ved Fluoxymesterone

Halotestin er karakteriseret ved mange positive egenskaber:

* Når du tager det, er musklerne aktivt mættede med ilt og nyttige stoffer, på grund af det faktum, at lægemidlet stimulerer udviklingen af ​​blodforsyningen;

* Muskler får tæthed og hårdhed forbedres, og det venøse netværk bliver mere mærkbart;

* Processen med at skabe flere røde blodlegemer og hæmoglobinsyntese accelereres, og som følge heraf tilføres mere ilt til musklerne;

* Vand bliver ikke i musklerne på grund af dets kortere halveringstid og øgede belastninger under træning overføres lettere af atletens krop;

* Øger udholdenheden og aggressionen, som danner viljen og lysten til at vinde;

* Lægemidlets fedtforbrændende effekt er meget udtalt.

Da de er et oralt stof, foretrækker mange atleter dette steroid, da de kan tage det med sig overalt, indtage det med lethed og drage fordel af de fantastiske egenskaber og resultater, som Halotestin kan give. En anden bonus er, at på grund af at dette steroid er den “orale” version af testosteron, er dette et af de mange få stoffer, der kan bruges, uden at det er nødvendigt at tilføje andre steroider til cyklussen for de forebyggende foranstaltninger. Dette er den mest planmæssige og enkle måde at cykle med orale steroider og kan gavne enhver bruger, fra begyndere til de mest avancerede brugere. Du kan købe det originale stof Halotestin her i vores online butik og begynde at mærke dets fantastiske effekter!

Bivirkninger

Dette lægemiddel, hvis det tages korrekt, kan give brugeren en følelse af lettelse, da der normalt ikke ses nogen bivirkninger. Men når det er sagt, kan der stadig forekomme negative effekter, hovedsageligt i tilfælde af stofmisbrug. Disse negative bivirkninger kan påvirke: leveren, maven og dannelsen af ​​mandlige hormoner. Som følge heraf kan der opstå øget aktivitet af talgkirtlerne, næseblod og hovedpine.

Hvordan skal man tage Halotestin?

Det er nødvendigt at tage ikke mere end 20 mg Halotestin om dagen, den bedste mulighed er at opdele den normale dosis i to doser og tage disse, en gang om morgenen og en gang om aftenen. Kursets varighed bør ikke overstige 6-8 ugers varighed på grund af toksicitetsvirkningerne på leveren. Brugen af ​​dette lægemiddel afhænger ikke af fødeindtaget med dets forbrug. Som sagt, hvis du ikke overskrider den etablerede normale dosis eller den anbefalede varighed af cyklussen, kan du undgå forekomsten af ​​negative bivirkninger.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Halotestin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *