Provironum

DKK97.10

Compare
Varenummer (SKU): 637 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

PROVIRONUM

I struktur er Proviron et androgen, der aktivt bruges i bodybuilding og fitness til forskellige formål. I øjeblikket er det blandt de hyppigst købte androgen-orienterede lægemidler og kan bruges til mange formål, hvilket giver den mandlige bruger mange positive effekter i brugen.

Funktioner af Proviron:

* Har en anti-østrogen virkning;
* Kan forbedre produktiviteten af ​​mange steroidkurser;
* Minimerer mulige bivirkninger forbundet med østrogener og aromatisering;
* Øger libido og intensiverer erektile funktioner;
* Særlig emballage og en kode, der eliminerer risikoen for at falde i en falsk;
* Har et acceptabelt forhold mellem pris og kvalitet;
* Bruges af både professionelle og begyndere.

Hvad er Proviron?

Den aktive ingrediens i denne type Proviron er Mesterolone (1-methyleret DHT). Hvis vi ikke går for meget ind på den teoretiske side, kan vi sige, at dette er et derivat af prohormonet, altså dihydrotestosteron.
I modsætning til klassisk testosteron forårsager denne analog hovedsageligt androgene virkninger, mens det mandlige hormon viser flere anabolske egenskaber. Den største forskel på Dihydrotestosteron i denne sammenhæng er dens manglende evne til at omdanne til kvindelige hormoner. Derudover er dens molekyler i stand til at binde sig til aromatase og hæmme dens virkning, som følge heraf falder procentdelen af ​​aromatisering af mandlige hormoner til kvindelige, og der sker samtidig et fald i mulige bivirkninger, som f.eks. gyno, stærk væskeophobning, et fald i libido og meget mere.
Proviron i bodybuilding bruges til forskellige formål og på alle niveauer fra professionelle til begyndere. Proviron er i stand til at forbedre de anabolske processer på grund af aktiveringen af ​​receptorer og den tilsvarende tilstrømning af frit testosteron, som bruges til at opretholde en positiv nitrogenbalance eller proteinsyntese. Desværre kommer denne effekt af Proviron kun til udtryk hos mennesker med bevidst lave indikatorer for produktionen af ​​deres eget testosteron og dets frie form.
Korrekt brug af Proviron vil bidrage til at give musklerne stivhed på grund af dens androgene natur. Hvis banen er designet til tørring, og du med succes har drænet det overskydende vand, vil Proviron give en vigtig endelig effekt: adskillelse, stivhed og dybde af muskler. Det er derfor, det bruges af mange fagfolk, og endda på PCT (Post Cycle Therapy).

Proviron-doseringer

De generelle doser af Proviron afhænger af de ønskede mål. Men i de fleste tilfælde er standardordningen velegnet til atleter: 50 mg enten hver dag eller hver anden dag. I nogle individuelle tilfælde stiger det til 75 og endda 100 mg pr. dag, men dette gælder allerede i højere grad for professionelle bodybuildere, der optræder på scenen, eller de meget erfarne brugere.
Overskrid ikke den specificerede dosis. Ethvert androgen har kun sin positive effekt, når det doseres korrekt. For store doser kan skade dit helbred og medføre nogle uønskede bivirkninger.

Hvornår og hvordan skal man tage Proviron?

Proviron er fantastisk til alle kurser baseret på Nandrolon, Trenbolone, Oxymetholone, Testosteron estere og nogle gange endda Dianabol. Generelt kan alle lægemidler, der har høje niveauer af aromatisering eller gestagen aktivitet (bevarer vand og omdannes til det kvindelige hormon østrogen) suppleres med et kursus Proviron. Selvom Proviron ikke er et anti-progestin-lægemiddel, fremmer det ikke denne aktivitet, så det kan stadig være meget gavnligt at bruge dette sammen med nandrolon og trenbolon.
Effekten af ​​at tage Proviron i dette tilfælde vil være yderst positiv. Betinget kan det kaldes assistent på kurset. Takket være dets androgene aktivitet, vil det justere niveauerne af kvindelige hormoner og vil ikke tillade aromatiseringsprocessen at stige til et højt niveau, og samtidig vil Proviron undertrykke det mulige udseende af gyno, overdreven ophobning af vand, en træg erektion og meget mere. Dette bruges som et let anti-østrogen til kurset.

Gynækomasti og Proviron

Den mest forfærdelige bivirkning af et steroidforløb kan betragtes som gynækomasti, det vil sige udviklingen af ​​mælkekirtlerne, også kendt som brystvæv. Hvis du ikke ønsker at støde på dette problem, anbefales det at have 1-2 kasser Proviron i forvejen inden kurset. Hvis brystvorterne eller området i nærheden af ​​dem hæver, og der opstår en karakteristisk kløe, skal du straks begynde at tage Proviron, men i rimelige doser (50-75 mg) hver 3.-7. dag vil du være i stand til at undertrykke den indledende fase af gynækomasti, som er en meget værdifuld kvalitet, som Proviron besidder.

PCT (Post Cycle Therapy) og Proviron

Effekten af ​​Proviron vil være nul og endda negativ i tilfælde af, at du bruger stoffet under efterbehandling. Som du ved, er hovedmålet med PCT at genoprette produktionen af ​​brugerens eget testosteron. Du kan selvfølgelig ikke bruge androgener til dette, inklusive Proviron, ellers vil du blot presse dit eget niveau af det mandlige hormon ned, og PCT’en vil ikke helt gøre sit arbejde. Proviron bruges hovedsageligt til genopretning af sædcellerne, hvilket gør det muligt for personer, der har brugt steroider i lang tid, at have en bedre chance for at blive gravid.

Bivirkninger af Proviron

En alvorlig “bivirkning” er en stærk erektion. Hvis du bruger en kompot af testosteronestere og Proviron, skal du være forberedt på, at enhver pige bliver mere attraktiv. Libido niveauer, når du tager Proviron, springer til grænseværdierne, især på baggrund af injicerbar testosteron ether, uanset om det er Enanthate eller Propionate.

Mange atleter inkluderer ikke Proviron i deres kombinerede kurser på grund af dette faktum. Det er derfor, atleter kun køber Proviron som en nødsituation anti-østrogen (undertrykker gyno) til kurset eller for at øge deres sædtal. Husk: Proviron er ikke en Clomid, og den kan ikke erstatte den. Det er helt andre stoffer. Dog kommer Proviron ud på toppen for mange brugere på grund af dets mange gode fordele!

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Provironum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *