Sustanon 350

DKK546.10

Compare
Varenummer (SKU): 718 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

SUSTANON 350

Sustanon er en multi-esteret testosteronforbindelse. De fire aktive stoffer i dette produkt er: Testosteron Isocaproate, Testosteron Propionate, Testosteron Phenylpropionate og Testosteron Decanoate.

Om stoffet

Testosteron er det vigtigste hormon for at opnå de bedste resultater i sport. Enhver ordentlig steroidcyklus bør være baseret på det mandlige hormon. Den kendte producent, Dragon Pharma, indser dette og har produceret et specifikt kombineret lægemiddel kaldet Sustanon 350.
Det er en blanding af testosteronethere med forskellige virkninger af varighed (halveringstider). Den indeholder både hurtige og lange estere, så de holder hormonbalancen på ét niveau uden toppe eller fald, men denne balance opretholdes kun, når der udføres to administrationer ugentligt. Dette giver brugeren mulighed for at få muskelmasse hurtigt og effektivt.

Sustanon 350 effekter:

• Hurtig vækst af muskelmasse;
• Øget styrke og udholdenhed;
• Beskyttelse af led og ledbånd;
• Let væskeophobning, overskydende væske fjernes efter cyklussen og gør musklerne mere definerede;
• Ingen bivirkninger, hvis de anvendes korrekt;
• Det kan godt kombineres med andre steroider;
• Hurtige og lange effekter på grund af den esterede blanding;
• Praktisk på grund af muligheden for ikke-hyppige injektioner.

Sådan administreres Sustanon 350

En anbefalet dosis af Sustanon 350 er 350-750 mg om ugen, afhængig af den enkeltes erfaringsniveauer. Vi anbefaler, at begyndere starter med den lavere dosis på 350 mg om ugen, da den er den højere doserede version, vil dette være mere end tilstrækkeligt. Hvis begyndere bodybuildere skulle ønske at øge deres dosis efter et par uger, anbefaler vi ikke at overstige 500 mg pr. uge. Blandingen af ​​testosteronestere med forskellige halveringstider giver brugeren mulighed for at udføre 1 eller 2 injektioner om ugen, dette er baseret på personlig præference for administrationsprocessen.
Cyklusvarigheden er 6-10 uger. Efter cyklussen er mange bodybuildere i stand til at tage 10 kg muskelmasse på. Nogle gange kan de få mindre, men det vil sandsynligvis betyde, at der var nogle problemer med ernæring, hvile og motion. Muskelmassens tilbagerulning efter cyklussen kan være i overkanten på grund af aromatiseringen af ​​testosteron, men dette kan reduceres med anti-østrogene lægemidler, der anvendes i cyklussen. En anden stor egenskab ved dette lægemiddel er dets anti-kataboliske virkninger, som stopper musklerne i at blive brugt som brændstofkilde.
Det anbefales ikke at tage en solo Sustanon 350 cyklus, da i kombination med andre steroider er risikoen for bivirkninger meget lavere, og muskelmassen øges hurtigere, men dette er for de mere erfarne atleter, der allerede har cyklet med solo testosteron før.

Hvordan kombinerer man stoffer i løbet af cyklussen?

Normalt kombineres Dianabol eller Stanozolol (Winstrol) passende i en cyklus med Sustanon 350. Nogle atleter administrerer Turinabol. Det er bestemt en god kombination, men ret dyrt. Når man taler om anabolske steroider, kan Oxymetholone eller almindelig Deca bruges. Den længere ester Nandrolon Decanoate er den mest foretrukne af de to til massefyldningscyklusser.

En kombination med Deca er en såkaldt bodybuilding-klassiker. Det høje anabolske indeks for nandrolon og det høje androgene indeks for testosteron komplementerer hinanden perfekt og minimerer risikoen for bivirkninger, mens de får store mængder masse i cyklussen.

Sustanon bruges typisk ikke til tørring, men med andre skæremidler som Trenbolone, Masteron og Winstrol vil denne skærecyklus give dig fantastiske resultater. Hvis det er din første cyklus, kan Sustanon 350 bruges sammen med Oxandrolone. Men sidstnævnte (oral) bør tages i store doser (50-60 mg om dagen), og det er også ret dyrt. Dianabol er mere overkommelig, men vil være stærkere for begyndere atleter.

Bivirkninger

Sustanon 350 har de samme bivirkninger som alle testosteronstoffer:

• Hudorme;

• Gynækomasti (i tilfælde af disposition) dette kan behandles med anti-østrogener (Anastrozol) under cyklussen;

• Hæmmet testosteronproduktion (genoprettet efter cyklus);

• Nedsat libido ved langvarig brug i store doser;

• Øget behåring på kroppen og andre områder.

Fra et kemisk synspunkt er dette lægemiddel testosteron, dvs. udtrykt androgen. I tilfælde af, at der er overskud af det i kroppen, kan aromatisering begynde, da testosteron omdannes til kvindelige hormoner. Dette forårsager flere bivirkninger, herunder feminisering. Så derfor anbefaler vi, at du følger de ovennævnte anbefalinger. I dette tilfælde vil de negative virkninger ikke forekomme.

For at forhindre bivirkninger, brug alle nødvendige lægemidler til post-cyklus terapi, herunder Clomid og Tamoxifen.

Vandophobning er ikke en alvorlig bivirkning, og den reduceres med afslutningen af ​​post-cyklusbehandlingen. På dette tidspunkt fjernes vand og gør musklerne mere definerede. Selvfølgelig vil noget vægt gå tabt, men dette vil forbedre atletens generelle udseende.

Post-cyklus terapi efter Sustanon 350

Ifølge feedback om Sustanon 350 kan der findes positiv dynamik. En ordentlig post-cyklus terapi gør det muligt at minimere tilbagerulningen og bevare muskelmassen. Post-cyklus terapi begynder efter 10-14 dage efter den sidste injektion, da halveringstiden for lange estere giver mulighed for en lang eliminering af hormoner ud af blodet.

Post-cyklus terapi bør omfatte Clomid eller Nolvadex. I de første 2 uger skal der tages 50mg Clomid eller 40mg Tamoxifen, herefter skal dosis reduceres til 25mg Clomid eller 20mg Tamoxifen i de sidste 1-2 uger.

Tag dog ikke Tamoxifen, hvis du har kombineret Sustanon 350 med Nandrolon, da Tamoxifen skal erstattes med Cabergolin for at modvirke de progestinegenskaber, som Nandrolon giver under forløbet.

Hvis du under cyklussen føler, at dine brystvorter er hævede, og der er opstået en definitiv kløe, skal du behandle denne feminisering med Cabergolin i cyklussen med 0,5 mg hver 4.-5. dag, indtil disse negative virkninger er forsvundet.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sustanon 350”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *