Enanthat 250

DKK424.20

Compare
Varenummer (SKU): 703 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Beskrivelse

ENANTHAT 250

Enanthat 250 er handelsnavnet for lægemidlet Testosteron Enanthate af medicinalfirmaet Dragon Pharma. Legendarisk Testosteron Enanthate er det mest anerkendte anabolske steroid i branchen for massive muskelforøgelser og styrker hos bodybuildere! Uanset hvad du har hørt og ved om andre lægemidler til vægtøgning, såsom Dianabol, Anadrol osv., hvis vi taler om muskelvækst og styrke, var og er testosteron den dag i dag lægemidlet nummer 1.

Effekt og handling

Testosteron Enanthate er et langtidsvirkende lægemiddel på grund af den tilføjede ester af Enanthate! Ved at bruge dette lægemiddel observerer atleter betydelige gevinster i muskelmasse og en stigning i styrke og kraft på så kort tid. Enanthate er værdsat i forskellige sportsgrene, både i styrkeløft og i kampsport, og har med tak modtaget gode anmeldelser i forberedelsen af ​​atleter i sportsgrene, hvor udholdenhed og aggression er ønskelig og efterspurgt. Virkningen af ​​lægemidlet i kroppen opnås op til to eller tre uger!

Atleter, der brugte Testosteron Enanthate, registrerede en vægtøgning på op til 10 kg ved det maksimale mærke og en stigning på 15-20 kg i styrkeindikatorer under middelintensiv træning med et kursus på halvanden måned, hvilket gør stoffet til et fremragende valg for at nå et af dine mål. Massen kommer ud voluminøs og fuld, hvilket er ledsaget af væskeophobning i musklerne.

De positive egenskaber, som testosteron besidder, er mange, hvis du ikke overdriver doser, vil du få en uforglemmelig fornemmelse uden at skade dit helbred. Plus, med korrekt ernæring og en rimelig cyklus, er bivirkninger udelukket.
Nogle af de mest betydningsfulde virkninger af at tage Testosteron Enanthate inkluderer:

* Understøtter knoglevækst
* Sænkning af kolesteroltal
* Øget proteinsyntese
* Hos mænd fremmer det dannelsen af ​​sekundære seksuelle egenskaber
* Regulering af sædproduktion
* Øger seksuel lyst
* Stimulerer aggressiv adfærd
* Reducerer modtageligheden for smerte
* Stimulerer talgkirtlernes arbejde i huden
* Stimulerer frigivelsen af ​​feromoner
* Styrer rumlig tænkning. Det er bevist, at kvinder med lavt testosteronniveau har svært ved at parkere deres biler.

Hvordan man tager Testosteron Enanthate

Den anbefalede dosis er 250-750mg Testosteron Enanthate om ugen, men nogle kan øge dosis op til 1000mg. Dog er alle doser over 500mg bedst opdelt i separate doser på 250mg. Det anbefales at tage Clomid og / eller Gonadotropin efter hvert kursus af Testosteron Enanthate for at reducere risikoen for bivirkninger.

Vi anbefaler at lave injektioner 1-3 gange om ugen, fordi lægemidlets halveringstid er 5-10 dage, så for at opretholde dets arbejde, skal du lave injektioner mere end én gang. En solo-cyklus skal vare i 8-10 uger.

Testosteron er faderen til alle anabolske steroider, så det virker med succes i en solo-cyklus og også i kombination med alle anabolske steroider.

Mulige bivirkninger af Testosteron Enanthate

Hvis dosis overskrides alvorligt, er følgende bivirkninger mulige: væskeophobning i kroppen, ødem, hårtab, akne, gynækomasti, depression, øget aggression, nervøsitet, problemer med prostata, smertefulde penile erektioner (priapisme), nedsat sædcelle antal, øget hæmoglobin i blodet, for tidlig seksuel udvikling, når det bruges af personer under 21 år.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Enanthat 250”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *