Cypionat 250

DKK424.20

Compare
Varenummer (SKU): 714 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Beskrivelse

Testosteron Cypionate af Dragon Pharma er en af ​​de mest populære injicerbare steroider, der bruges i sport for at forbedre den fysiske kondition. Den vigtigste aktive ingrediens i lægemidlet ligner i aktivitet og funktionalitet testosteron, et hormon, der produceres uafhængigt af menneskekroppen. Den eneste forskel er den forlængede virkning. I denne syntetiske analog begynder den at nedbrydes, efter at den er kommet ind i blodet, og bevarer aktiviteten i 2 uger.

Steroid effekter

En korrekt samlet cyklus af Testosteron Cypionate giver dig mulighed for at opnå følgende resultater:
• Stimulering af proteinproduktionsprocesser;
• Accelereret vækst af muskelfibre;
• Forøgelse af fysisk kondition og aktivitetsindikatorer;
• Øget seksuel aktivitet;
• Reduktion af smertefulde fornemmelser i ledbånd og led;
• Acceleration af regenereringsprocesser;
• Stimulering af processerne til produktion af erytrocytter;
• Forbedring af trivsel.

Anbefalinger til brug

Nybegyndere og amatører kan begynde at tage Testosteron Cypionate i en ugentlig dosis, der ikke overstiger 250-500 mg. Atleter med erfaring i at tage sportsfarmakologi kan tage steroidet med en dosis på op til 1000 mg. Varigheden af ​​cyklussen bør ikke være mere end 8-10 uger.
Kombination

For at få det maksimale resultat af at tage det uden bivirkninger, anbefales det at bruge steroidet i kombination med andre steroider. For eksempel i vægttræningskurser foretrækker mange atleter kombinationen af ​​dette steroid med nandrolon.

I nogle tilfælde anbefales det sammen med Cypionate at tage aromatasehæmmere.

Bivirkninger

Ved at tage steroidet i overensstemmelse med en specialists anbefalinger, formår mange at gennemføre forløbet uden bivirkninger. Testosteron Cypionate er dog karakteriseret ved en tilstrækkelig høj androgen aktivitet, som kan forårsage gynækomasti. Denne bivirkning viser sig i form af hævelse eller ømhed i brystvortens område. For at forhindre eller minimere sådanne bivirkninger anbefaler eksperter at tage et anti-østrogen som Clomid.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cypionat 250”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *