Induject-250 (ampuller)

DKK455.10

Compare
Varenummer (SKU): 572 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

INDUJECT-250 (ampuller)

Hvis du ønsker at få så meget muskelmasse som muligt, er testosteronestere et must. Testosteron har været det bedst egnede sportsmiddel i mange år, så det bruges i de fleste cyklusser. De fleste farmaceutiske virksomheder indser rollen som testosteron-baserede lægemidler, så Alpha Pharma har besluttet at tage det et skridt videre og tilbyder nu et lægemiddel, der inkluderer fire typer testosteron, Induject-250. Dette stof er almindeligt kendt som Sustanon.
Det er et perfekt lægemiddel til at få muskelmasse og kan kombineres med andre lægemidler. Det er velegnet ikke kun til erfarne atleter, men også til begyndere.
Selvom dette lægemiddel er en smule dyrere end det samme antal separate testosteronestere, bestemmes dette af den perfekte kombination og brugervenlighed. Næsten alle atleter, der kender emnet, forstår forskellen mellem en og fire injektioner. Selvom Sustanon er det bedste lægemiddel til at opnå muskelmasse af høj kvalitet, giver det ikke yderligere tørring, så alle, der ønsker at deltage i konkurrencer, har brug for en ekstra tørrecyklus.

Lægemiddeleffektivitet under cyklussen:

•        En hurtig måde at få muskelmasse af god kvalitet på;
•        Uovertruffen styrkeforøgelse;
•        Lidt vandretention, som er godt for leddene;
•        Styrke udholdenhed vækst;
•        En let fedtforbrændende effekt;
•        Mere udtrykt appetit;
•        Forbedret seksuel lyst og libido;
•        Minimal tilbagetrækning i tilfælde af en ordentlig terapi efter cyklus;
•        Gode resultater med at få muskler efter cyklus og fjernelse af overskydende væske.

Korrekt Induject-250 administration

En cyklus af dette lægemiddel er den enkleste måde at få et stort sæt muskler på. Samspillet mellem fire forskellige typer testosteron med forskellige halveringstider giver en god hormonbalance. Da dette lægemiddel indeholder Decanoat, kan det tages en gang om ugen. Det anbefales ikke at overskride 250-500 mg dosis, ellers kan der opstå bivirkninger.
Den minimale cyklusvarighed er 6 uger, og den vejledende er 8 uger. Den mest populære kombination med Induject-250 er Deca (Nandrolone Decanoate). Det kaldes ofte en klassisk cyklus, da det ene lægemiddel øger det androgene niveau, og det andet forbedrer anabolismen. Denne kombination giver brugeren mulighed for ikke kun at få god muskelmasse ret hurtigt, men også øge styrken betydeligt.
Hvis du har brug for at få styrke og definition, ikke voluminøse muskler, kombinere dette lægemiddel med milde orale steroider såsom Oxandrolone eller Winstrol. De bør tages dagligt til stabling på en Sustanon-cyklus.

Mulige bivirkninger

En individuel Sustanon-cyklus giver enhver mulighed for at opnå gode resultater. Sådanne bivirkninger som feminisering og accelereret fedtforøgelse kan kun forekomme i tilfælde af overskridelse af den passende dosis (op til 1000 mg/uge). Det anbefales ikke at øge lægemidlets virkning ved overdosering. Det er nemmere at kombinere det med Deca for at forhindre risikoen for bivirkninger. Vandophobning forekommer, men det kan ikke kaldes en bivirkning, da det er godt for leddene, og det er især vigtigt for at få styrke.

En ordentlig post-cyklus terapi

En masse positiv feedback er bestemt af det faktum, at testosteronestere let kan kontrolleres, især efter medicintilbagetrækningen. Anastrozol bør tages fra 3.-4. uge. Den bedst egnede dosis er 0,5 mg hver 1-2 dage. Et sådant mønster giver brugeren mulighed for at kontrollere aromatisering og forhindre feminisering selv i tilfælde af at øge dosis. Det anbefales også at tilføje gonadotropin i løbet af de sidste uger for at stimulere den naturlige testosteronproduktion. Den bedste dosis er 1000 IE hver dag.

Behandlingen efter cyklus skal påbegyndes tre uger efter sidste injektion. Clomid og Tamoxifen vil være egnet til dette, men den anden er ikke egnet med en Nandrolon-baseret kombination. Den samlede behandling efter cyklus bør ikke overstige 2 uger.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Induject-250 (ampuller)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *