Trenaject 10ml hætteglas (100mg/ml)

DKK732.70

Compare
Varenummer (SKU): 15007 Kategori: Tag:

Beskrivelse

TRENAJECT hætteglas

Trenaject tilhører kategorien af ​​anabolske steroider og er meget brugt af bodybuildere og atleter til at opbygge muskelmasse. Producenten af ​​lægemidlet er firmaet Phoenix Remedies, som har arbejdet på markedet for sportsfarmakologi i flere år. Det er baseret på et aktivt stof kaldet Trenbolone Acetate, som har en ret kraftig effekt, der viser sig i aktiv muskelvækst. Før du køber trenbolonacetat, bør du læse mere detaljeret information om det.

Effekter

Lægemidlets popularitet er velfortjent. Dette bevises af et stort antal positive virkninger af dets brug. De mest bemærkelsesværdige inkluderer:

Hurtig og stabil muskelmasseforøgelse.
Forøgelse af styrke- og kraftindikatorer.
Ingen skadelig virkning på levervæv.
En stigning i den naturlige sekretion af væksthormon, kombineret med en insulinlignende vækstfaktor.
Tilstedeværelsen af ​​god kompatibilitet med andre lægemidler.
Ved korrekt brug falder aktiviteten af ​​kortisol i kroppen. Og det er ikke i stand til at blive genfødt til det kvindelige hormon østrogen. Som følge heraf er risikoen for gynækomasti eller væskeophobning næsten minimal.

Det optimale indtagelsesforløb er fra 5 til 6 uger. Generelt kan dens maksimale varighed være op til 14 uger, men kun ud over gonadotropin. I løbet af denne periode kan muskelforøgelsen være op til 10 kg. Samtidig har den evnen til at styrke motivationsfaktoren for intensiv træning.
Hvordan tager man det?
Frigivelsesformen er et injicerbart stof i et hætteglas på 10 ml, mens koncentrationen af ​​det vigtigste aktive stof (Trenbolonacetat) i dets sammensætning er 100 mg pr. 1 ml. Injektioner bør administreres intramuskulært. De skal gøres dagligt eller hver anden dag. Hvis det bruges hver anden dag, deles indtaget i 2 dele (50 mg hver). Til slutningen af ​​cyklussen har du brug for terapi efter cyklus. I denne periode er det bedst at bruge Clomid med et gradvist fald i dosis.

Det generelle kursus vil se således ud:

* 1 – 6 uger: 50 mg om dagen eller 100 mg hver anden dag;
* Uge 7: Clomid 50 eller 100 mg om dagen;
* Uge 8: Clomid 50mg om dagen;
* Uge 9: Clomid 25mg om dagen.
Post-cyklus terapi ved hjælp af Clomid hjælper med at normalisere produktionen af ​​dit eget testosteron. Det bør startes et par dage efter den sidste injektion af trenbolonacetat. Når der er behov for at forbedre kvaliteten af ​​tørringen, kan du bruge Trenbolone Acetate i kombination med Winstrol eller Oxandrolone.

Bivirkninger

Trenbolonacetat kan forårsage nogle milde bivirkninger, herunder:

* Et fald i seksuel lyst.
* Aggressivitet.
* Skaldethed.
* Hudens fedtethed.
* Bumser og acne.
Men hvis reglerne for indtagelse følges korrekt, bør trenbolonacetat-bivirkninger ikke forekomme.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trenaject 10ml hætteglas (100mg/ml)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *