Rexobol-10

DKK200.50

Compare
Varenummer (SKU): 558 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Rexobol af Alpha Pharma er en stærk anabolsk, der bruges til at få en god muskelmasse og forbedre styrke. Det orale steroid indeholder det vigtigste aktive stof, Stanozolol, som er almindeligt kendt som Winstrol. Det bruges i bodybuilding, styrkeløft og vægtløftning.

Egenskaber og effekter

Det har en stærk anabolsk effekt (op til 320% af testosteron) og lav androgen effekt (op til 30% af testosteron). Det har en moderat hepatotoksicitet. Så efter cyklussen skal du tage en cyklus af hepatobeskyttende midler (helst plantebaserede). Halveringstiden for oral Stanozolol er 8-9 timer. Det kan påvises med dopingprøver i cirka 3 uger.
Effekter:
* Det øger muskelmassen en smule, men gør det for det meste mere defineret og hårdt;
* Fedt forbrænding;
* Skitserer vaskulæriteten;
* Forbedret appetit;
* Overdreven vandfjernelse, der kan påvirke leddene;
* Ingen tilbagerulning.

Hvordan man tager

Winstrol piller fra Alpha Pharma kommer i en pakke med 50 piller med 10 mg Stanozolol pr. pille og er velegnet til atleter med en stor masse. For dem, der lige er startet på deres første AAS-cyklus, bør dosis ikke overstige 20 mg pr. dag. For dem, der har erfaring med steroidbrug, er 30-50mg den bedste dosis. Stanozolol er også velegnet til kvinder. Det forårsager ikke virilisering. En pille (10 mg) er nok til sportskvinder. Cyklusvarigheden skal være 6-8 uger. Det anbefales ikke at tage den anabolske længere tid end dette. Også en post-cyklusbehandling med Tamoxifen er påkrævet. For en god definition er en sportsdiæt også nødvendig.

Kombinationer

Det anabolske forstærker effekten af ​​andre steroider. Så det bruges ofte i kombinerede cyklusser. For at få muskelmasse skal der tages et injicerbart steroid. Det er godt kombineret med Deca på 200-400mg om ugen. For at få tørre og hårde muskler kan den kombineres med testosteronpropionat.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger er normalt kun forbundet med en høj dosis eller forlænget varighed af en cyklus, men kan omfatte:
1. Acne og bumser.
2. Øget arterielt tryk.
3. Leversygdomme.
4. Nedsat ledmobilitet på grund af overdreven vandfjernelse.

Feedback

Atleter, der har købt Stanozolol af Alpha Pharma og testet det, skal bemærke, at stoffet ikke har nogen bivirkninger, hvis dosis følges. En cyklus giver dig mulighed for at opnå gode resultater med at forbedre udholdenheden og vokse en muskelmasse

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rexobol-10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *