Parabolin

DKK455.10

Compare
Varenummer (SKU): 593 Kategori: Tag:

Beskrivelse

PARABOLIN

Parabolin (Parabolan) er den stærkeste klasse af anabolske steroider. Det er kendetegnet ved et stort antal positive effekter, hurtig virkning, minimale bivirkninger og langvarig virkning. Det er produceret af medicinalfirmaet Alpha Pharma og indeholder det vigtigste aktive stof Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonat. Det bruges i forskellige sportsgrene: styrkeløft, bodybuilding, vægtløftning og atletik. Det giver hurtig vækst af højkvalitets muskelmasse.

Ejendomme

Parabolan er blandt de mest populære grundlæggende steroider. Det er dog mere effektivt og holder længere sammenlignet med dets analoger. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​hexahydrobenzylcarbonatesteren i sammensætningen. Det giver aktiv muskelvækst af høj kvalitet og øger koncentrationen af ​​IGF-1 i kroppen. Produktet øger markant antallet af erytrocytter i atletens blod, hvilket fører til mere effektiv træning og en forbedring af udholdenhedspræstationen. Alt dette har en positiv effekt på den hurtige restitution selv efter intensiv træning.
“Tren Hex” har en langvarig effekt, og injektioner skal udføres sjældnere. Det betyder, at en pakke af lægemidlet er nok til en længere periode.

Effekterne af et kursus

* Øger produktionen af ​​væksthormon og som følge heraf forbrænder fedt;
* Hjælper med at dyrke kvalitet og tørre muskelmasse;
* Øger IGF markant i kroppen;
* Øger sexlyst;
* Nedsætter cortisol niveauer;
* Øger styrkeydelsen markant;
* Øger udholdenhed.

Sådan skal du tage Parabolan

Denne anabolske bruges aktivt i forskellige sportsgrene for at øge muskelmasse og udholdenhed. I sport er den især værdsat for sin reduktion af kortisol, som nedbryder proteiner og lagrer fedt.
Trenbolone Hex skal tages som kursus. Den ugentlige dosis er fra 100 mg til 300 mg pr. uge. Hvis du har besluttet dig for at købe Parabolan for første gang, er det bedre at starte med 100mg om ugen, og øge dosis gradvist. Stoffet inkluderet i sammensætningen er kendetegnet ved langvarig virkning. Derfor er der ikke behov for hyppige injektioner.

Kombination

Udover solobrug er kombinationer med andre steroider også mulige. I dette tilfælde er sammensætningen af ​​præparater defineret af atletens mål. At tage Parabolan sammen med Stanozolol fører således til en stigning i styrke og muskelvækst. Ud over standarddoseringerne af Tren Hex, bør du tilføje 30-50 mg Stanozolol dagligt. I samme forløb skal du nogle gange tage Mesterolone (Proviron). Under PCT-processen er det vigtigt at tage Tamoxifen.
For hurtigt at opbygge muskelmasse kan du kombinere det med Enanthate. I dette tilfælde vil det være nok at tilføje 250-500 mg Enanthate om ugen til standardkurset. Det kan også være nødvendigt at tage Proviron. PCT kræver Tamoxifen.

Bivirkninger

* Acne og bumser;
* Øget fedtet hud;
* Forhøjet blodtryk;
* Gynækomasti;
* Krympning af testikler;
* Reduceret seksuel aktivitet.
Parabolan anbefales kun til mænd. Hos kvinder forårsager det hårtab af mandlig type, forgrovning af stemmen, akne og bumser.

Anmeldelser

Atleters anmeldelser om stoffet er positive. Mange bemærker dens høje effektivitet og langvarige handling. I dette tilfælde er det vigtigt at overholde ovenstående dosering. Så kan du undgå alle mulige bivirkninger.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Parabolin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *