Maxi-Fen-20

DKK380.30

Compare
Varenummer (SKU): 521 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Dette lægemiddel er fra producenten Maxtreme Pharma og indeholder det aktive stof Tamoxifen Citrate, almindeligvis kendt som Nolvadex. Det bruges efter en cyklus af steroider til at fungere som en aromatasehæmmer for at reducere mængden af ​​bivirkninger fra anabolske steroider.

Effekter

Den vigtigste aktive ingrediens, Tamoxifen, virker som en østrogenreceptorblokker, som lindrer aromatase-symptomer. Således forhindrer lægemidlet udseendet af aromatiseringsprocesser. Pillen kan reducere de negative virkninger til ingenting.
Afhængigt af de enkelte parametre kan lægemidlet have en anden effekt. Blandt de vigtigste virkninger, der observeres under administration, er følgende:
* Fald i østrogenindhold.
* Forbedring af styrken af ​​knogler og led. Positive effekter på immunitet.
* Fedtforbrændende effekt. At komme af med det subkutane fedtlag.

Administrationsmetoder

Tamoxifen anvendes i individuelle doser. De bestemmes af brugerens fysiologiske tilstand og deres opstillede træningsmål. Når man forhindrer en stigning i østrogenindholdet, anvendes en standarddosis på 10 mg pr. dag. For at reducere allerede høje østrogenniveauer ordineres en dosis på 15-20mg om dagen.
Det anbefales at tage pillen i løbet af dagen med måltider. Du kan ikke tygge eller drikke dem med alkohol. Varigheden af ​​brugsforløbet kan være op til 3 uger.

Potentielle bivirkninger

Før du begynder at bruge Tamoxifen, bør du konsultere en sportsspecialist. I løbet af kurset er det nødvendigt at nøje observere doseringen og varigheden af ​​stofbrug. I tilfælde af overtrædelse af instruktionerne eller intolerance over for komponenter kan følgende bivirkninger observeres:
* Rygsmerte;
* Ophobning af overskydende væske i kroppen;
* Øget aggression;
* søvnløshed;
* Hovedpine;
* Unødvendig angst.

Hvis en af ​​disse bivirkninger opstår, eller hvis du oplever ubehag og svaghed, bør du straks konsultere en læge.

Tamoxifen anmeldelser

Sportsudøvere bemærker stoffets positive egenskaber og den minimale sandsynlighed for negative virkninger. Det er indiceret til personer, der har en naturlig stigning i østrogen, såvel som til atleter, der bruger tunge kurser af anabolske steroider.

Det er meget vigtigt at overholde dit træningsprogram og din kost. Kun i dette tilfælde vil stofferne vise den korrekte virkning. Ved at tilføje dette middel til dit kursus af steroider, vil din træning blive mere produktiv.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maxi-Fen-20”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *