Anavar 10

DKK450.60

Compare
Varenummer (SKU): 767 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

ANAVAR 10

Den populære medicinalvirksomhed Dragon Pharma tilbyder verden deres steroid, Anavar. Dens vigtigste aktive ingrediens er Oxandrolone og blev oprindeligt udviklet til brug i medicin. Det blev brugt i regenerativ terapi til behandling af forbrændinger og skader. Takket være dens lave toksicitet og sikkerhed fandt den senere sin anvendelse i sport. Dens positive virkning og harmløshed for kroppen gjorde Oxandrolone meget populær blandt forskellige slags atleter.

Fordele og unikke egenskaber

Takket være den aktive ingrediens, er buy anavar anerkendt som en af ​​de sikreste steroider. Lægemidlet forårsager ikke gestagen og østrogen aktivitet. Det har en næsten øjeblikkelig effekt. For at få mest muligt ud af det, bør atleten allerede have muskler og et minimalt fedtlag.

Her er de vigtigste egenskaber ved lægemidlet:

  • Danner en smuk muskuløs definition;
  • Hjælper med at slippe af med uønsket fedt;
  • Øger styrke og udholdenhed;
  • Stimulerer væksthormonproduktionen;
  • Undertrykker aromatisering.

Lægemidlet er ikke hepatotoksisk over for leveren, og atleter med fordøjelsesforstyrrelser kan også bruge det.

Brug

Det anbefales at begynde at tage lægemidlet i små doser. Start forløbet med en minimumsdosis på 10-20mg og øg den gradvist til 40mg pr. dag. Den maksimalt tilladte daglige mængde er 80 mg, men den skal opdeles i tre dele. Kursets varighed er 5-6 uger. Efter afslutningen er post-kursus terapi påkrævet. Det er ikke nødvendigt, men ønskeligt at minimere den negative effekt.

Kvinder kan bruge steroidet. Dog vil doseringen være meget mindre. Det anbefales ikke at tage mere end 10 mg om dagen.

Bivirkninger

Anavar er et sikkert anabolsk stof. Bivirkninger kan dog forekomme, hvis doseringen og varigheden af ​​administrationen ikke er korrekt. Disse omfatter:

  • Svimmelhed;
  • Kvalme;
  • Et fald i libidoniveauet.

Før et steroidkursus skal du konsultere en sportslæge for at udelukke lægemidlets skadelige virkninger på grund af din generelle tilstand eller overfølsomhed over for komponenterne. Du bør også overvåge din tilstand nøje under forløbet.

Kombinationer med andre præparater

På grund af lav toksicitet kan Anavar bruges i kombination med forskellige steroider. En god effekt i muskelopbygning kan opnås i kombination med Winstrol eller Trenbolone . For at øge styrke og udholdenhed bruges testosteron i kurset som basissteroid for at reducere eventuelle naturlige hormonnedlukninger.

Feedback

Anavar bidrager til at forbrænde fedtlaget og hjælper med at skabe en smuk definition og samtidig være sikker for kroppen. Af den grund kan steroidet bruges af kvinder. Det kan også kombineres med andre AAS-lægemidler.

I vores netbutik kan du  købe steroider  og andre farmaceutiske produkter i Danmark. Men hvis du er fra USA tilbyder vi dig at  købe Anavar online  fra vores betroede USA-udbyder . Om nødvendigt vil vores konsulenter anbefale det rigtige produkt og instruere dig om doser og varighed af lægemiddelindtagelse. De kan endda rådgive dig om det bedste kost- og træningsprogram at vælge.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anavar 10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *