Clen-Max

DKK297.80

Compare
Varenummer (SKU): 519 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Clenbuterol 40mcg 100 piller

Clenbuterol, også kendt som “Clen” er et lægemiddel, der ikke kan ignoreres. Dens første gavnlige egenskab er dens anti-kataboliske effekt, dvs. det forhindrer muskelvæv i at blive ødelagt, ved at blive brugt som en kilde til brændstof af kroppen under intensiv træning. I denne henseende bør Clenbuterol bruges efter steroidcyklusser for at opretholde en større mængde af øget muskelmasse og styrkeindikatorer, men Clen bruges også under steroidcyklussen for at hjælpe og tabe de ekstra kilo vægt. Dette andet plus kommer fra dets evne til at fremme fedtforbrændingen ved at øge kroppens temperatur en smule, så den kan begynde at forbrænde fedt fra det øjeblik, du går ind i fitnesscentret.

Den tredje er evnen til at købe clenbuterol til at udvide bronkierne i lungerne, hvilket forårsager en effekt, der kan gøre det lettere at trække vejret for atleten. Under træning er dette meget mærkbart, og udholdenheden øges på grund af større iltmætning i blodet. Ved at udvide bronkierne kan atleter arbejde meget hårdere i meget længere tid, og deres udholdenhed bliver kraftigt øget. Clenbuterol er et meget populært stof inden for træning før konkurrence, når det er nødvendigt at forbrænde overskydende kropsfedt og vand fra kroppen.

Clenbuterol er i princippet ikke en dårlig fedtforbrænder. Og hvis du kombinerer det med skjoldbruskkirtelhormonet (T3 – cytomed), væksthormoner og en kur med steroider til skæring, så vil effekten af ​​fedtforbrænding vise sig at være mere end fantastisk. Clenbuterol øger også effekten af ​​andre steroider ved at accelerere proteinmetabolismen. Clenbuterol er ikke et steroidlægemiddel, så der er få eller ingen almindelige bivirkninger. Ikke kun mænd, men også kvinder kan købe Clenbuterol og begynde at bruge det inden for deres træningsregimer. Dens pris er ret lav, og den er ikke forbudt i Danmark til sportsbrug. Du kan købe dette fantastiske stof i vores online steroidbutik og begynde at mærke dets store virkninger.

Clenbuterol cyklus (dosering og administration)

Varigheden af ​​forløbet af Clenbuterol er 2 uger, derefter udvikles tolerance over for lægemidlet (receptortolerance), og lægemidlets effektivitet falder. Efter denne to-ugers cyklus skal du holde to ugers pause, før du kan gentage kurset igen. Det to-ugers forløb ser således ud, hver dosis tages én gang dagligt, helst 1 time før din træning finder sted:
• Dag 1: 20mcg
• Dag 2: 40mcg
• Dag 3: 60mcg
• Dag 4: 80mcg
• Dag 5: 100mcg
• Dag 6-12: 120mcg
• Dag 13: 80mcg
• Dag 14: 40mcg
Efter du har gennemført dette to-ugers kursus, gennemføres din to-ugers pause. Efter denne hvileperiode kan du gentage det samme forløb, og dette kan gøres til og fra i 12 ugers varighed. Efter denne tre-måneders periode, tilrådes det at tage lidt tid fra at bruge Clenbuterol, men heldigvis på det tidspunkt, vil du have en fantastisk udseende figur.
Det optimale tidspunkt for at tage clenbuterol til salg nogle atleter er om morgenen (for ikke at provokere søvnløshed og mangel på søvn, også effektiviteten af ​​lægemidlet er højere om morgenen). Dette er en fantastisk metode, hvis dine træningstimer er om morgenen, men hvis du først træner om aftenen, finder de fleste atleter, at det er mere effektivt at tage Clenbuterol, før de går i fitnesscenteret. Efterhånden som doseringen stiger, kan du begynde at tage dette stof i 2 doser, en gang om morgenen og en gang om eftermiddagen (helst før din træningstid). Udvalget af doseringer er ret bredt. Nogle atleter tager op til 240-280mcg om dagen, hvilket svarer til 6-7 tabletter af lægemidlet, men dette er for de mere erfarne og avancerede atleter, som kender deres krop og deres toleranceniveauer over for dette lægemiddel. Clenbuterols solokursus har et sted at være, men forvent ikke over fantastiske resultater. Cyklerne af Clenbuterol er hovedsageligt vedtaget inden for store cyklusser, der indeholder andre anabolske stoffer, og Clen for de mest avancerede brugere, bruges som et kraftfuldt “pre-workout” stof til at hjælpe og rive alt fedt og vand fra kroppen, samt som at øge udholdenheden for atleten.

Anbefalede doser af Clenbuterol, når det bruges solo til skæring og vægttab:

• Til mænd: 120-140mcg pr. dag.
• Til kvinde: 80-100mcg pr. dag.

Mulige Clenbuterol bivirkninger

Når man taler om bivirkninger af Clenbuterol, disse er hovedsageligt uhørt, men ligesom ethvert stof, når misbrugt, kan bivirkninger forekomme. Her er nogle af de bivirkninger, der er blevet rapporteret fra dets brugere.
• Rysten;
• Sveden;
• Søvnløshed;
• Angst;
• Hjertebanken;
• Forhøjet blodtryk.
Disse bivirkninger er for det meste midlertidige og forsvinder efter ophør med brugen af ​​lægemidlet. De fleste bivirkninger fra brugeren af ​​dette lægemiddel kommer fra overdrevne doser eller brug af dette stof i længere varigheder end anbefalet. Når du har købt Clenbuterol og følger disse instruktioner korrekt, bør ingen af ​​disse bivirkninger forekomme (du har selvfølgelig ingen intolerancer over for dette stof).
Vores Danmark-baserede butik tilbyder Clenbuterol af farmaceutisk kvalitet til salg i Danmark i forskellige doser: 20mcg, 40mcg og 60mcg pr. pille.
Vores britiske kunder kan vælge Clen piller produceret af berømte farmaceutiske mærker som Maxtreme, Alpha Pharma og andre.
Alle produkter er fabriksforseglede og passerer streng kontrol. Vi ønsker ikke at risikere vores Danmarks kunders helbred ved at tilbyde dem underjordiske produkter (faktisk hjemmelavede tabs). I stedet er alle vores udbydere lovlige og berømte farmaceutiske mærker, der holdes under kvalitetskontrol af officielle agenturer.
Vores amerikanske besøgende kan købe Clenbuterol i USA steroider butik.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clen-Max”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *