Winstrol Oral (Stanozolol) 50

DKK756.20

Compare
Varenummer (SKU): 701 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

WINSTROL ORAL (STANOZOLOL) 50

Winstrol er den orale form af stoffet Stanozolol. En af de mange ting, bodybuildere og atleter elsker ved dette stof er, at det ikke holder på vand, fordi det ikke aromatiserer. Det undertrykker heller ikke testosteron så meget som andre stoffer som Dianabol.

Winstrol vil give sine brugere en stigning i kvalitet magert muskelmasse. Under et solokursus kan du tage op til 5-7 kg muskler på, men kun hvis det er dit første kursus. Winstrol alene er ikke nok til at komme videre, for at gøre dette skal du tilføje injicerbare former for steroider. Winstrol fungerer godt med alle injicerbare steroider.

Vi har altid kun originale Winstrol produkter på lager. Du kan kontrollere ægtheden af ​​hvert produkt ved hjælp af den unikke kode via en særlig side, der findes på Dragon Pharmas websted.

Ifølge bodybuildere er Winstrol ideel til tørrekurser. Lægemidlet i sig selv har ikke fedtforbrændende egenskaber, men det bevarer ikke vand, og dette er allerede nok til tørring.

Winstrol I detaljer

Enhver erfaren atlet ved, at store muskelmængder ikke tæller noget, hvis man samtidig har en høj fedtprocent i kroppen. En stram muskulatur er mere tiltalende, så som et resultat er begrebet “tørring” en integreret del af bodybuilding, og det er selvfølgelig helt takket være brugen af ​​farmakologi. Atleter leder efter stoffer ikke kun til et stort sæt muskler, men også til tørring. Det er netop her det populære anabolske steroid Winstrol fra det kendte firma Dragon Pharma kommer ind.

I den kemiske struktur er dette et dihydrotestosteronderivat. På trods af dette er stoffets androgenaktivitet meget lav, hvilket resulterer i, at kvinder ofte bruges på niveau atleter. Winstrol kan øge kropsvægten lidt, men alle dens egenskaber er mere ideelle til vægttab og tørring.

Winstrol effekter:

• Udtalt dræning af overskydende væske (ikke et diuretikum, ikke farligt);
• Giver musklerne en udtalt definition, især ved tilstedeværelse af cardio;
• Skaber effekten af ​​”hårde” muskler, som viser sig under styrketræning;
• Øger styrke og udholdenhed;
• Kan forstærke virkningen af ​​andre steroider;
• Har en anti-østrogen effekt;
• Forbedrer vaskularitet og muskeldefinition med passende dybde og adskillelse;
• Det omdannes ikke til kvindelige hormoner, som følge heraf ikke forårsager gynækomasti og andre østrogene bivirkninger.

Hvordan skal man tage Winstrol?

Typisk vil de fleste atleter købe Winstrol til tørring. I dette tilfælde kan du bruge et solo Winstrol kursus. Tag fra 50 til 100 mg om dagen, opdel dem i lige store doser 2 gange dagligt for at opnå den maksimale effekt. Varigheden af ​​et sådant kursus afhænger af hastigheden for at opnå det ønskede resultat. I de fleste tilfælde er dette 6 til 8 uger. Hvis du tilføjer et par konditionstræning og justerer din ernæring, vil du bemærke resultaterne i løbet af få uger. Du kan fortsætte med at træne i strømtilstand, da Winstrol dramatisk øger kraftydelsen.
Winstrol kan også kombineres med andre steroider. De kombinerede lægemidler bør være baseret på androgener, såsom Testosteron eller Oxymetholone. Begyndere kan kombinere Winstrol med Methandienone. Sådanne kombinationer er perfekt afbalancerede med hensyn til anabolsk og androgen indeks, som et resultat af hvilket risikoen for bivirkninger reduceres til næsten nul. Derudover må vi ikke glemme den anti-østrogene virkning af Winstrol.
Testosteron og Winstrol er næsten ideelle blandinger. Nogle mennesker kombinerer det med Deca (Nandrolone Decanoate), men vi anbefaler ikke, at du gør dette, da den anti-østrogene aktivitet af Winstrol i dette tilfælde ikke virker.
Nogle atleter kombinerer Winstrol med en Trenbolone som den sidste eyeliner til konkurrencen. Det er værd at bemærke, at mange elskere har vedtaget en sådan oplevelse, og hvis du er en erfaren steroidbruger, kan du trygt prøve denne cyklus. For nybegyndere anbefaler vi det dog ikke.
Ganske ofte bruges Winstrol i slutningen af ​​ethvert kombinationskursus, især med den indledende brug af Turinabol eller Methandienone. Winstrol erstatter dem, og dens milde virkning letter den efterfølgende PCT.

Bivirkninger af Winstrol

Winstrol ved høje doser kan give tørhed i ledbåndene, hvilket på baggrund af ren styrketræning (op til 6 gentagelser) øger risikoen for skader. Derfor råder vi dig til at holde dig til rimelige doser og træne i 8 eller flere reps.

Den hurtige dræning af væske og fedt fører ofte til trykproblemer, selvfølgelig kun midlertidigt, men det kræver lidt tilvænning. Det er ellers et sikkert steroid og sammenlignes ofte med Turinabol på grund af dets mildhed.

PCT efter Winstrol

Post-cyklus terapi begynder 2-3 dage efter brug af den sidste pille af Winstrol. En standard Winstrol PCT indeholder Clomid eller Tamoxifen og varer i 10-14 dage. Nogle atleter køber også Gonadotropin til slutningen af ​​forløbet for en mere accelereret restitution.

Hvis du vælger at bruge Proviron, så brug det kun under kurset. Det er ikke egnet til PCT efter et Winstrol-kursus på grund af androgen aktivitet.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Winstrol Oral (Stanozolol) 50”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *