Boldebolin (hætteglas)

DKK439.60

Compare
Varenummer (SKU): 585 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Beskrivelse

BOLDEBOLIN (hætteglas)

Producenten af ​​Boldebolin er det nu populære indiske firma Alpha Pharma. Oprindeligt blev Boldenone Undecylenate (Equipoise) skabt som en “lang” Methandienone, men i stedet fik de et helt andet steroid. Dette er grunden til, at Boldebolin ofte forveksles med injicerbar Methandienone, men disse er helt forskellige stoffer.

Med hensyn til kemisk struktur er det androsta-1,4-dien-17β-ol-3-on, på grund af hvilken der ikke er nogen negativ effekt på leveren. Det skal bemærkes, at Boldenone Undecylenate er en af ​​de sikreste injicerbare anabolske steroider, men på grund af mange stereotyper forsøger atleter at ignorere Boldebolin, og selvfølgelig forgæves.

Boldebolin funktioner:

• Moderat lavt androgen indeks;

• Højt anabolsk indeks;

• Lav østrogen aktivitet og omdannelse til kvindelige hormoner;

• Progestogen aktivitet er praktisk talt nul;

• Der er ingen skade på leveren og dens enzymer;

• Lang halveringstid;

• Evnen til at foretage mindre hyppige injektioner og derved opretholde en jævn hormonel baggrund;

• Det fuldstændige fravær af negative effekter med den rigtige kurs.

Hvad er Boldebolin?

Ligevægt har, på trods af kun få strukturelle forskelle fra testosteron, helt andre positive egenskaber. En af hovedeffekterne af en Boldebolin-cyklus er en stigning i appetit, hvilket er nødvendigt for langt de fleste atleter. Næsten alle begyndere kan simpelthen ikke spise den nødvendige mængde kalorier og næringsstoffer, hvilket negerer effektiviteten af ​​selv det dyreste og mest velstrukturerede farmakologiske kursus. Kroppen vil ikke være i stand til at opbygge nye muskelfibre og overkompensere for beskadigede uden tilstrækkelig tilførsel af næringsstoffer. Ingen starter et byggeri uden byggematerialer, vel?

Desværre er det kun få mennesker, der indser vigtigheden af ​​en diæt med yderligere steroidindtag. I de fleste tilfælde bruges Boldenone-kurset af fagfolk på grund af den enorme mængde af nødvendige daglige kalorier, som er urealistiske at spise uden sådan ekstern stimulation. Derfor mener mange amatører, at Boldebolin ikke er egnet til begyndere, fordi det hovedsageligt bruges af professionelle. Faktisk er dette stof perfekt til absolut alle, selv kvinder, på grund af dets lave androgene aktivitet.

Hvis du ikke kan spise dine sølle 2-3 tusinde kalorier om dagen og samtidig drømmer om et kolossalt resultat fra det første kursus, så får du uden Equipoise ikke engang 50% af de mulige gevinster. En kompetent træner sætter altid ernæring i højsædet, og uden brug af de nødvendige næringsstoffer er det simpelthen umuligt at opbygge imponerende muskelvolumener. Heldigvis har atleter ét effektivt våben i ærmet – Alpha Pharma Boldebolin.

Doseringer til et Boldebolin-kursus

Kombiner Boldebolin med lange estere af testosteron. En nybegynder skal bruge 250-500 mg om ugen (1-2 injektioner). Sideløbende med dette er det nødvendigt at bruge Enanthate, Sustanon eller Cypionate. Denne kombination ville være en af ​​de bedste muligheder for din første seriøse testosteron-baserede cyklus.

For erfarne atleter bør et kursus Boldenone kombineres med Testosteron, samt forskellige orale anabolske steroider såsom Turinabol eller almindelig Methandienone. Nogle professionelle bruger Anadrol (Oxymetholone). Doseringen af ​​Boldebolin vil variere fra 600 mg til 1 gram om ugen.

Også tilladte kombinationer for forløbet af Boldebolin er: Oxandrolone, Primobolan, Nandrolon Decanoat, Testosteron Propionate og Trenbolone. Det hele afhænger af kursets endelige mål.

Boldenone effekter:

• Forøgelse af effektkarakteristika;

• En synlig stigning i appetit;

• Ideel til at få muskelmasse, da den har lav androgen aktivitet;

• Accelererer gendannelsesprocesser;

• Lidt akkumulerer vand;

• En let stigning i styrkeudholdenhed;

• Vaskularitetsmanifestation.

Ligevægtsfordele

Du bør købe Boldebolin under masseopbygningscyklusser for de bedste resultater. Nogle atleter bruger det til tørring, men ikke i præ-konkurrenceformatet. Det er dog ret svært at overholde den korrekte diæt med en konstant følelse af sult. Derfor råder jeg dig til at købe ligevægt bare for at få masse.

Ud over at øge din appetit, vil din styrke øges, og din generelle hormonelle baggrund forbedres. Alt dette i alt vil give dig mulighed for at opbygge muskelvolumener ret effektivt, selvom det ikke er så hurtigt, som mange begyndere forventer. Dybest set er Boldenone et relativt svagt lægemiddel med et langsomt, men stabilt resultatmønster. Forløbet af dette steroid bør være mindst 8 uger.

Som sådan observeres fænomenet rollback ikke, bortset fra tabet af væske erhvervet på grund af den østrogene aktivitet af Equipoise. Den største fordel ved Boldebolin-kurset er et minimum af negative og bivirkninger. Sammen med langtidsvirkende testosteron kan du få en mærkbar muskeltilvækst uden eventuel gynækomasti, akne, og vigtigst af alt – uden skader på leveren. Mange professionelle bodybuildere anser Boldenone for at være et must-have til deres første kursus, især for dem med en slank fysik.

Boldebolin bivirkninger

Som allerede nævnt er der praktisk talt ingen. Androgen aktivitet er lav, som et resultat af hvilken maskuliniseringsprocesser ikke vil blive observeret selv for kvinder. Du vil ikke få bryster (gynækomasti), især med den korrekte dosis og brug af testosteronestere såsom Enanthate. Alt det smukke ved Boldebolin ligger i muligheden for en fuld kombination med klassiske testosteronkurser med minimering af alle bivirkninger.

Post-cyklus terapi efter Boldebolin

Post-cyklus terapi begynder kun 14-18 dage efter den sidste injektion af en solo kur af Boldenone eller en hvilken som helst “cocktail” baseret på testosteron og Boldebolin estere. Alt er ret standard: Brug anti-østrogener og tilføj gonadotropin for at stimulere produktionen af ​​dit eget testosteron.

For begyndere kan vi også anbefale et pro-medlem af IFBB-siden for at give dig nogle oplysninger om Boldenone Undecylenate, deres upartiske anmeldelser om de forskellige forskellige mærker, de bedste Equipoise-cyklusser til at starte med og nogle oplysninger fra erfaring, vedrørende resultaterne og hvordan man kører en korrekt PCT.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Boldebolin (hætteglas)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *