Andriol Testocaps 40

DKK403.70

Compare
Varenummer (SKU): 638a Kategori: Tag:

Beskrivelse

ANDRIOL TESTOCAPS

Andriol Testocaps er et steroid produceret af Healing Pharma , som indeholder det aktive stof Testosteron Undecanoat. De tages oralt, men i stedet for tabletter er de kapsler, der indeholder det aktive stof i en væske. Orale steroider i denne form er praktisk talt uskadelige for leveren, hvorfor de bruges af bodybuildere.

 

Virkninger af lægemidlet

Testosteron Undecanoate bruges aktivt i bodybuilding og styrkeløft til at opbygge muskelmasse og i det hele taget til maskulinisering, hvilket kommer til udtryk i erhvervelsen af ​​en mere atletisk og maskulin figur. Denne anabolske kan reducere massen af ​​fedtvæv og på samme tid øge den slanke kropsmasse. Det stimulerer også væksten af ​​knoglevæv, hvilket er særligt vigtigt under meget fysisk aktivitet i bodybuilding.

De vigtigste virkninger af testosteronundecanoat er:

  • Øget kvælstofretention
  • Forbedret proteinsyntese
  • Øget IGF-1 produktion
  • Øget antal røde blodlegemer
  • Nedsat glukokortikoid niveau

 

Sådan administreres

Healing Pharma producerer Andriol Testocaps med en koncentration på 40mg testosteronundecanoat pr. kapsel. For at forbedre ydeevnen anbefales det, at Testosteron Undecanoat tages ved 280 mg om dagen i det mindste for enhver mærkbar effekt, hvilket svarer til minimum 7 kapsler dagligt. Den gennemsnitlige daglige dosis er 400-560mg (10-14 kapsler) for at opnå væsentlige effekter fra brugen af ​​dette steroid. Dosis bør opdeles i 3 separate indtagelser i løbet af dagen. Brugsvarigheden er normalt fra 8-12 uger. 

 

Bivirkninger

Testosteron aromatiseres let i kroppen til østradiol. Øgede østrogenniveauer kan forårsage bivirkninger såsom væskeophobning, øget kropsfedt og gynækomasti. Testosteron betragtes som et mildt østrogen steroid . Anti-østrogener såsom clomiphene eller tamoxifen kan være nødvendige for at forhindre disse bivirkninger.

Forhøjede testosteronniveauer kan også forårsage androgene bivirkninger såsom fedtet hud, acne, krops- og ansigtshårvækst . Parallel administration af 5-alfa-reduktasehæmmere såsom finasterid eller dutasterid kan reducere androgene bivirkninger.

Husk venligst, at med brugen af ​​eksogent testosteron, vil den naturlige produktion af dette hormon blive lukket ned, så PCT er nødvendig.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Andriol Testocaps 40”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *