Magnum Turinabol 10

DKK336.00

Compare
Varenummer (SKU): 12080 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Turinabol-10

Ønsket om at få ren tør muskelmasse uden overskydende vand ved hjælp af AAS er det, der adskiller en erfaren atlet fra en nybegynder. Hjælp i denne vanskelige sag vil blive leveret af Turnibol-10 (Turinabol) – et steroid baseret på en modificeret Methandienone, men som indeholder det vigtigste aktive stof 4-Chlorodehydromethyltestosteron. Dette produkt er fremstillet af firmaet Magnum Pharmaceuticals. Vores butik tilbyder et rigt katalog af lægemidler fra forskellige mærker, men med samme effekt.

Egenskaber og effekter

At tage stoffet i kombination med intens træning, korrekt ernæring og søvnregime garanterer atleten følgende effekter:
1. Højkvalitets muskelvækst. Kun tør muskelmasse, ikke et gram vand. På ét kursus kan du tage op til 4-6 kg på. Desuden vil rollback-fænomenet blive minimeret, især hvis du bruger sportsernæring.
2. Øg udholdenheden, hvilket vil være gavnligt for aerob træning.
3. Styrkeforbedring. Træningsresultaterne vil skyde i vejret.
4. Forbedring af muskeldefinition. Udstående årer er garanteret.
5. Reduktion af mængden af ​​SHBG, som forbedrer anabolisme og testosteronproduktion. Dette vil især være nyttigt, når det kombineres i kurser med andre steroider.
6. Beskyttelse af det kardiovaskulære system.
Hvad angår de kemiske parametre for Turinabol, inkluderer de 180% anabolsk og 50% androgen aktivitet i forhold til testosteron, ingen aromatisering, høj toksicitet for leveren, svag effekt på HH-aksen.

Sådan skal du tage Turinabol

Brugsanvisning er som følger:

Solo kursus af Turinabol – For begyndere er doseringen op til 40-60 mg dagligt, for erfarne atleter og professionelle er det op til 100-150 mg om dagen, for atleter, der udfører aerob aktivitet, er det op til 20-30 mg om dagen. Kursets varighed bør ikke overstige 6 uger. Det anbefales at opdele den daglige dosis i flere portioner, hvilket vil undgå hormonstigninger og reducere belastningen på leveren.

Kombinerede kurser – For at forbedre resultaterne er det godt at kombinere stoffet med Testosteron Enanthate og Boldenone. Dette vil reducere bivirkninger og maksimere muskeltilvækst. Den optimale dosis er 250 mg testosteron ugentligt og 50 mg Turinabol dagligt. Disse kombinationssteroider kan også købes i vores butik.

Ved afslutningen af ​​forløbet er det nødvendigt at udføre PCT med Tamoxifen eller en hvilken som helst anden østrogenreceptorblokker. De kan ses i vores katalog. Men hvis forløbet varer mindre end 6 uger, og analysen for hormoner i slutningen af ​​det viser sig at være normal, så kan PCT negligeres.

Fakta: Mens du tager stoffet, er brugen af ​​antiøstrogener eller gonadotropin ikke påkrævet.

Bivirkninger og ulemper

Når du tager Turinabol, er negative reaktioner i form af leversygdom mulige på grund af dets høje toksicitet. Dette er i tilfælde af overdosis og tilsidesættelse af reglerne for optagelse. I meget sjældne tilfælde er det muligt at undertrykke produktionen af ​​dit eget testosteron og erektil dysfunktion.

Meninger

Magnums Turinabol anmeldelser er overvældende positive. Det bruges af både begyndere og amatører, der besøger fitnesscentret for selvudvikling, såvel som professionelle bodybuildere, vægtløftere, styrkeløftere og andre atleter. Alle bemærker den høje effektivitet i at rekruttere slanke muskler, få eller ingen bivirkninger og minimum rollback-fænomenet. I betragtning af sættet af kvaliteter betaler prisen på lægemidlet sig fuldstændigt.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magnum Turinabol 10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *