Testo-Enan-10

DKK416.50

Compare
Varenummer (SKU): 535 Kategori: Tag:

Beskrivelse

TESTO-ENAN-10

Maxtreme Pharma Testosteron Enanthate bruges af atleter til at forbedre træningsresultater. Det aktive stof i form af en naturlig testosteronester dukkede op i det sidste århundrede. Det blev oprindeligt brugt til medicinske formål, til behandling af forsinkelser i fysisk udvikling hos unge og kræft hos kvinder.

Positive effekter på kroppen

Lægemidlet er et af de kraftfulde anabolske steroider. På grund af sin lange sidekæde har Enanthate-esteren en langvarig effekt på kroppen. Den er aktiv i omkring 2 uger. Denne egenskab gør det nemt at kontrollere indholdet i blodet.
Testosteron Enanthate er et let tilgængeligt stof, som ikke er svært at erhverve og bruge til personlig træning eller forberedelse til en professionel konkurrence.
Lægemidlets vigtigste egenskaber er:
* Betydelig stigning i muskelmasse
* Øget styrke og udholdenhed
* Hurtig restitution efter træning
* Forbedret appetit
* Øget seksuel aktivitet
* Øget styrke af knogler og led

Metoder til brug af stoffet

Alle sportslægemidler, hvori det aktive stof er Testosteron Enanthate, produceres i form af injektioner. For at opretholde koncentrationen af ​​hormonet i kroppen er det kun nødvendigt at udføre injektioner en gang om ugen. Doseringen af ​​stoffet kan variere afhængigt af atletens fysiologiske tilstand og kondition. For begyndere er det bedst at starte med små doser som 250 mg om ugen. Erfarne atleter bruger store doser op til 750mg.
I nogle tilfælde kan dosis øges. Med en stor mængde erfaring i brugen af ​​anabolske steroider kan atleter injicere 1000-2000mg af stoffet om ugen. Men dette er snarere en undtagelse.
Kursets varighed fastsættes også individuelt. Det er normalt valgt i henhold til de nødvendige træningsmål. Kursets varighed kan være fra 1-3 måneder.

Testosteron Enanthate kombinerer godt med andre anabolske steroider. Det viser ekstrem høj effektivitet. Så for et sæt tætte, solide muskler tilføjes Nandrolon til kurset. For at opbygge mere volumen, uden den obligatoriske kvalitet af muskler, bruges en kombination med Oxymetholone.

Mulige bivirkninger

Ethvert steroid kan have bivirkninger. Men de fleste tilfælde af bivirkninger er forbundet med forkert brug af lægemidlet. Overdosering og overskridelse af forløbets varighed kan forårsage negative effekter. De vigtigste negative virkninger er:
* Ophobning af overskydende væske i kroppen
* Hævelse af visse dele af kroppen
* Gynækomasti
* Ændring af stemme
* Skaldethed
* Øget hår på krop og ansigt
* Acne i ansigt, ryg og skuldre
* Forhøjet blodtryk
* Krænkelse af kroppens produktion af naturligt testosteron
* Fedtet hud
* Hormonel ubalance
Alle disse effekter kan dog reduceres. For at gøre dette bør antiøstrogener tilsættes til forløbet af anabolske steroider, hvilket vil reducere indholdet af kvindelige hormoner og blokere aromatiseringsprocesser. Efter at have afsluttet kurset er det også nødvendigt at udføre post-cyklusbehandling med lægemidler, der vil bringe hormonbalancen tilbage til normal.

Anmeldelser af stoffet

De fleste atleter efterlader positive anmeldelser om Testosteron Enanthate fra Maxtreme. Det er kendetegnet ved dets lave omkostninger og fremragende resultater i slutningen af ​​kurset. Ved korrekt brug reduceres sandsynligheden for bivirkninger.
Du kan købe dette steroid og andre sportsmidler i vores online butik. Vi tilbyder originale produkter med hurtig levering. Du kan afklare eventuelle spørgsmål om Testosteron Enanthate og den mulige kombination af kurser med vores specialister. De kan hjælpe dig med at skabe det perfekte kursus for dig.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testo-Enan-10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.