Dianabol 20

DKK443.00

Compare
Varenummer (SKU): 711 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

DIANABOL 20

Steroidmarkedet tilbyder et stort udvalg af præparater baseret på det aktive stof Methandienone. Dragon Pharma producerer dette stof under varemærket Dianabol, som er en af ​​de førende blandt alle de præsenterede muligheder. Et Dianabol kursus er en klassisk introduktion til farmakologi. Forskellige atleter, hovedsageligt amatør-bodybuildere, bruger det aktivt. At tage stoffet fører til enorme positive effekter, herunder øget muskelmasse.

 

Methandienone virkninger

En veludført Dianabol-cyklus:

· Hjælper med at opbygge muskelmasse og holde på vandet

· Øger styrke og udholdenhed

· Øger proteinsyntesen

· Sikrer hurtig regenerering

· Hjælper ledskader på grund af væskeophobning

· Har ingen rebound-effekt i slutningen af ​​forløbet

Alle atleter vil være fuldt ud tilfredse ved afslutningen af ​​et Methandienone-kursus. En passende dosis sikrer, at atleten begynder at få muskelmasse og styrke ret hurtigt, hvilket fundamentalt ændrer deres tilgang til træning og deres humør totalt. Det er disse indikatorer, der gør Dragon Pharma Dianabol populær og i høj efterspørgsel.

 

Brugsanbefalinger

En daglig dosis Methandienone bør ikke overstige 50 mg dagligt (2,5 tabletter). Vi anbefaler, at du starter med en lille daglig dosis (10-20 mg pr. dag) og gradvist øger den, hvis der er langsom fremgang. Opdel den samlede mængde piller i lige store doser og tag det hver 5.-6. time på samme tid. Tag Dianabol før måltider med masser af vand, hvis denne metode ikke giver dig problemer (fordøjelsesproblemer, halsbrand osv.). Længden for et solo-forløb med dette steroid er 6-8 uger.

 

Et kombinationskursus involverer ikke mere end 40 mg af lægemidlet om dagen, fordi øget dosis fremmer udviklingen af ​​bivirkninger. Generelt varierer dosis fra 20 mg til 40 mg. Når du tager en kombination af præparater, bør du bygge den op omkring basissteroidet, Testosteron. Nogle gange tages Dianabol i slutningen eller begyndelsen af ​​kurset.

Det er altid bedst at kombinere det med et injicerbart lægemiddel , fordi dette vil hjælpe med at beskytte leveren mod de bivirkninger, der er forbundet med at tage for mange orale steroider. Dianabol går godt i kombinationer med testosteronestere, nandrolon, turinabol og primobolan.

 

Negative effekter

Dianabol er et ret sikkert lægemiddel, forudsat at du holder dig til doseringen. Et solo- eller kombineret kursus af Dianabol vil føre til gynækomasti, store mængder væske, nedsat libido og andre bivirkninger, hvis dosis overskrides. Brug derfor ovenstående instruktioner til at holde bivirkningerne under kontrol.

Ingen andre bivirkninger er blevet observeret efter at have taget dianabol piller til salg , hvis dosis er rimelig. Derfor anbefales dette lægemiddel selv for begyndere.

 

PCT efter et kursus

PCT begynder 2-3 uger efter forløbet og varigheden er 2-3 uger. Dette vil kræve Clomid og Anastrozol. Brug Gonadotropin injektioner, hvis du opdager, at du har nedsatte testikler. Efter kurset og PCT bliver muskeldefinitionen mærkbar på grund af fjernelse af væske og bevarelse af det meste af den opnåede muskelmasse.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dianabol 20”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *