Testocyp hætteglas

DKK441.10

Compare
Varenummer (SKU): 578 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Testosteron Cypionate af Alpha Pharma er et verdensberømt injicerbart steroid, som har en lang halveringstid på 16 dage. På grund af den lange halveringstid tillader dette steroid atleten at få gode resultater gennem hele cyklussen. Når de trænger ind i blodet, begynder de aktive komponenter i Testosteron Cypionate at arbejde aktivt inden for to dage og opretholder en positiv effekt i to uger. Således giver stoffet atleten mulighed for at få fremragende resultater, både med at accelerere muskelvækst og øge styrkeindikatorer.

Lægemidlets egenskaber og virkninger

I betragtning af at testosteron har evnen til nemt at omdannes til østrogener, vil de rekrutterede muskler under alle omstændigheder indeholde væske op til 30%, som hurtigt udskilles fra kroppen efter cyklussen på den ene eller anden måde. Men at dømme efter de mange anmeldelser, gør steroidet, der har til opgave at skabe et godt sæt muskler, et godt stykke arbejde.
På trods af at stoffet er i en overkommelig priskategori, har det ekstraordinære virkninger og giver en atlet mulighed for at opnå følgende:
• Accelereret muskelvækst;
• Forøgelse af styrkeindikatorer;
• Eliminering af smerter i leddene;
• Påvirker regenereringsprocesser;
• Øger udholdenheden og stimulerer atleten til at træne;
• Fremmer produktionen af ​​røde blodlegemer;
• Øger sexlyst.

Sådan bruger du Testosteron Cypionate

Den ugentlige steroiddosis varierer fra 250 mg til 500 mg. Lægemidlet injiceres ikke mere end to gange om ugen, hovedsageligt i baldeområdet. I gennemsnit kan en Cypionate-cyklus vare op til 10 uger. Ganske ofte kan lægemidlet bruges til forløb med længere varighed (13 uger), men af ​​erfarne atleter. Post-cyklus terapi udføres bedst 2-3 uger efter afslutningen af ​​forløbet.

Bivirkninger

Før du køber Testosteron Cypionate, så glem ikke, at det har tilstrækkelig høj androgen aktivitet, hvilket kan forårsage gynækomasti. Denne bivirkning viser sig i form af hævelse eller ømhed i brystvortens område. For at forhindre eller minimere sådanne bivirkninger anbefaler eksperter at tage Clomid. Dette anti-østrogen minimerer virkningerne af østrogener, som et resultat af hvilket virkningen af ​​lægemidler med høj androgen aktivitet reduceres. I nogle tilfælde anbefales det at tage aromataseblokkere.

Vores online butik tilbyder alle ovennævnte lægemidler, inklusive Testosteron Cypionate fra Alpha Pharma, til salg til en rimelig pris.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testocyp hætteglas”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *