Magnum Test-E 300

DKK401.10

Compare
Varenummer (SKU): 12075 Kategori: Tag:

Beskrivelse

MAGNUM TEST-E 300

Testosteron Enanthate er et steroid, der ofte bruges af atleter til at opbygge muskler af høj kvalitet i store mængder. Uanset effektiviteten af ​​andre lægemidler med lignende popularitet som Methandienone, Anadrol, etc., når det kommer til vækst af muskelmasse og styrke, forbliver testosteron nummer 1 i perioden med vægtøgning. Du kan kun købe Testosteron Enanthate i injicerbar form, da det består af en olieester.

Effekt og handling

Testosteron Enanthate har en række bemærkelsesværdige egenskaber, hvoraf de vigtigste er: høj effektivitet og et hav af gavnlige egenskaber, hvilket bekræftes af mange anmeldelser. Det er kendt, at Enanthate har stærk aktivitet, både androgen og anabolsk, denne kendsgerning giver det evnen til dramatisk at øge muskelmasse, volumen og fysisk styrke.

Baseret på statistikken fra anmeldelserne er Testosteron Enanthate fra Magnum Pharmaceuticals i stand til at øge atletens muskulatur med omkring 10 kg inden for 5 uger. Ikke desto mindre skal du vide, at Testosteron Enanthate bevarer vandet i kroppen, dette er en fælles faktor for alle typer testosteron, derfor forventes der i slutningen af ​​forløbet altid et rollback-fænomen, cirka 20-30% af den opnåede vægt . Vandophobning hjælper med at lindre smerter og belastninger på led og sener, der har gennemgået tung træning med tung vægt og forhindrer alvorlige skader.

Andre positive virkninger af Testosteron Enanthate:

* Øger atletens generelle tilstand
* Øger proteinsyntesen i kroppen
* Øger udholdenhed og motivation
* Styrker knoglestrukturen, forbedrer senefunktionen
* Øger appetit og libido
* Stimulerer seksuel lyst, øger sekretionen af ​​feromoner

Dosering og kombinationer

Den gennemsnitlige anbefalede dosis af Testosteron Enanthate af Magnum Pharmaceuticals er omkring 300-750mg om ugen. Denne rækkevidde er afhængig af og beregnet ud fra atletens konditionsniveau og inkluderer fysisk kondition og erfaring med steroidbrug. Hvis du er nybegynder, vil din dosis være tættere på 300mg om ugen, dette vil være nok til at få de ønskede resultater.
Nogle erfarne atleter, som allerede har beskæftiget sig med steroider i et stykke tid, kan bringe doseringen af ​​Testosteron Enanthate op på 1000mg eller mere om ugen (sådanne doser er ekstremt risikable, og der er stor sandsynlighed for de fleste bivirkninger). For at bevare sundheden anbefales det ikke at overskride mærket på 750 mg af stoffet om ugen.
Det er meget enkelt at sammensætte et kursus med Testosteron Enanthate, da det er et universelt produkt, det kan bruges både på et solo-kursus og i kombination med eventuelle anabolske steroider, afhængig af målene. For eksempel, for at opnå hurtige muskelforøgelser og optimale styrkeforøgelser, kan Testosteron Enanthate bruges effektivt sammen med Nandrolon Decanoate og/eller Methandienone. I kurset for styrke og en slankere masse kan den bruges i kombination med Stanozolol eller Trenbolone, sådan et kursus er selvfølgelig sikrere, hvis man overholder brugsreglerne.

PCT

Efter påføring er post-cyklusterapi (PCT) obligatorisk, da ved langvarig brug af Testosteron Enanthate falder produktionen af ​​kroppens eget testosteron betydeligt. I de sidste uger af forløbet anvendes normalt enten Tamoxifen eller Clomid. Det er også tilrådeligt at bruge en aromatasehæmmer (Proviron) for at forhindre de negative virkninger af østrogen.

Bivirkninger

Dette steroid kan tilføjes til den sikre gruppe. Det betyder, at hvis det ikke overforbruges, vil risikoen for bivirkninger være minimal. Men i nogle tilfælde kan Testosteron Enanthate forårsage bivirkninger. Disse omfatter overdreven svedtendens, kløe på injektionsstedet og acne. Der er en risiko for at undertrykke den naturlige testosteron-sekretion og lidelser forbundet med aromatiserende midler: væskeophobning eller gynækomasti.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magnum Test-E 300”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *