Alphabol

DKK185.10

Compare
Varenummer (SKU): 551 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

ALFABOL

Alphabol indeholder Methandienone som den vigtigste aktive ingrediens. Producenten af ​​dette steroid er det indiske firma Alpha Pharma. De vigtigste egenskaber ved den anabolske er evnen til at øge styrken og tilvæksten af ​​muskelmasse . Den billigste Alphabol kan købes i vores butik med levering til Danmark.

Egenskaber og virkninger af Alphabol

Dianabol (Alphabol) er en stærk anabolsk og har moderat androgen aktivitet. I molekylær struktur er det et derivat af det mandlige hormon. Ligesom testosteron er Alphabol i stand til at konvertere til kvindelige hormoner. Efter endt forløb vil du således støde på en ret kraftig tilbagetrækning (vandtab fra musklerne). Imidlertid kan denne ulempe ved de anabolske steroider minimeres med andre stoffer og kan også være en fordel for dem, der ønsker at øge deres muskelstørrelse og volumen.

De positive virkninger af steroidet:

  • En ret stor mængde muskelmasse af gennemsnitlig kvalitet rekrutteres;
  • Omsætningen af ​​proteinforbindelser accelereres;
  • Den har milde fedtforbrændende egenskaber på grund af den øgede udholdenhed;
  • Appetitten stiger under cyklus;
  • Effektparametre øges væsentligt;
  • Tilstanden af ​​kroppens knoglestrukturer forbedres.

Nybegyndere beslutter ofte at bestille Alphabol til deres første anabolske kursus. Erfarne atleter bruger til gengæld Dianabol til hurtigt at sprede de anabolske processer. Selvom det pågældende steroid i dag er tilbøjeligt til aromatisering, kan det betragtes som relativt sikkert.

Brugen af ​​Proviron vil hjælpe med at eliminere østrogen aktivitet og derved minimere risikoen for bivirkninger. Men vi vil diskutere reglerne for brug af Dianabol mere detaljeret nedenfor. I mellemtiden vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at prisen på Alphabol er minimal. I dag er det det mest overkommelige steroid på sports-pharma-markedet for de resultater, det kan give sine brugere.

Sådan skal du tage Alphabol

Reglerne for brug af anabolske steroider er ikke særlig komplekse. Du bør tage dette anabolske steroid hver dag i en dosis på 30 til 60 milligram. I en sådan mængde kan Dianabol ikke forårsage alvorlige bivirkninger, men det viser sig at være ret effektivt. Varigheden af ​​kurset med deltagelse af denne anabolske er 4-6 ugers varighed.

Vi anbefaler ikke at øge denne varighed, fordi effektiviteten af ​​kurset ikke vil stige fra denne længere varighed af brug. Nogle atleter, der er holdt op med at modtage gode resultater fra solo-kurser, begynder at øge dosis af steroidet. Dette er en dårlig beslutning, fordi risikoen for at udvikle bivirkninger stiger markant. Hvis effektiviteten af ​​kurserne med Alphabol solo ikke længere er nok for dig, skal du skifte til den kombinerede brug af stoffet med andre steroider for at øge dine resultater.

Vi anbefaler, at du fokuserer på injicerbar AAS, når du udarbejder dit individuelt baserede forløb. Faktum er, at samtidig brug af to eller flere steroider i oral form kan overbelaste leveren. Da Methandienone i sport bruges til at få masse og øge styrke, så er det værd at kombinere det med de tilsvarende injicerbare steroider.

For eksempel kan forløbet af: Alphabol og Testosteron Enanthate være et godt valg for atleter med et gennemsnitligt, eller lidt under, erfaringsniveau. Tag 40mg Dianabol hver dag. Testosteron Enanthate administreres to gange om ugen ved 250-500 mg om ugen. Anastrozol eller dets analog bør også inkluderes i kurset. Som et resultat vil du bremse aromatiseringshastigheden og undgå sundhedsproblemer. Efter medicinens tilbagetrækning er det vigtigt at køre PCT. Varigheden af ​​dette genopretningskursus er 3-4 uger, og Clomid på 50 mg eller Tamoxifen i doser på 20 mg om dagen bør anvendes.

Hvad atleter siger om Alphabol

Dette produkt fra Alpha Pharma blev godt modtaget af atleter. På internettet kan du nemt finde anmeldelser af Alphabol, som oftest er positive. Dette er en AAS af høj kvalitet, som du kan tage på i massevægt, volumen og muskelstørrelse uden de væsentlige sundhedsrisici. Vores online steroidbutik tilbyder dig dette anabolske steroid i dens originale emballage med en udløbsdato og en unik valideringskode, der kan verificeres på hovedproducentens hjemmeside. Dette sikrer kun tillid til vores kunder, når de bestiller dette fantastiske stof.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alphabol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *