Soma-Max

DKK2,707.00

Compare
Varenummer (SKU): 545b Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Beskrivelse

I dag er det aktive stof i Soma-Max-10, Somatropin, et af de mest berømte væksthormoner. De aktive komponenter i dette lægemiddel stimulerer processerne med intensiv vækst af væv og organer. Derfor har stoffet vundet særlig popularitet ikke kun i sport, men også i traditionel medicin. I vores netbutik kan du nemt købe Somatropin by Maxtreme Pharma til en attraktiv pris.

Funktioner og effekter

Human Growth Hormone (HGH) eller Somatropin er anerkendt som en af ​​de bedste med hensyn til pris-kvalitetsforhold. Rensningsgraden af ​​stoffet var 97,33% til dets budgetomkostninger. Med hensyn til effekterne fremhæver atleter de synlige resultater i følgende:

• Aktivering af subkutan fedtforbrænding;

• Muskelvækst;

• Styrkelse af led, knogletæthed, ledbånd og bruskvæv;

• Synlig acceleration af vævshelingsprocesser efter skader;

• Giver lineær vækst hos unge med åbne vækstzoner;

• Styrkelse af immunfunktioner;

• Generel foryngende effekt mv.

Det er også værd at bemærke, at HGH Somatropin har en antikatabolisk effekt på muskelvæv og tværtimod har en katabolisk effekt på fedtlaget, hvilket gør stoffet relevant, både i tørring og i et vægtøgningsforløb.

Sådan bruger du HGH

Somatropin fremstilles af Maxtreme Pharma i form af et pulver i 10IU hætteglas med sterilt vand, der omhyggeligt blandes til injektion. Kursets dosering og varighed vælges individuelt for hver atlet. I betragtning af lægemidlets kumulative virkning vil atleten først kunne bemærke de første resultater ved at tage det efter en måneds kontinuerlig brug.

Typisk varer cyklussen fra tre til seks måneder. Selvom modtagelse i terapeutiske doser vil give atleten mulighed for at forlænge forløbet i længere tid.

En almindelig dosis af Somatropin er 5 IE om dagen. For at få en forlænget effekt anbefaler eksperter injektioner i fedtområdet eller for en hurtig effekt, injicer i musklen. Hvis dosis overstiger 5IU, er det bedre at opdele det i to doser. For at få den maksimale effekt af indtagelsen er det også bedst at administrere lægemidlet umiddelbart efter søvn, før du spiser. Den anden dosis skal tages før sengetid, efter et par timer efter spisning.

Det anbefales at opbevare det åbnede hætteglas ved en temperatur på +2 til +8 grader. Det åbnede lægemiddel skal bruges inden for to måneder. Hormonets holdbarhed er 2 år.

Bivirkninger

Dybest set, ved særligt høje doser, efter brug af lægemidlet Somatropin, kan atleter være i risiko for manifestationer af diabetes mellitus samt hypothyroidisme. Derfor bør du ikke bruge dette lægemiddel efter eget skøn, og kun en specialist bør ordinere dets dosering, afhængigt af mange individuelle parametre.

Anmeldelser

Atleter, der har givet præference til væksthormonet Soma-Max-10, bemærker en betydelig positiv effekt. Somatropin fra Maxtreme Pharma holder mindre på vandet i kroppen end andre og giver praktisk talt ikke gener i leddene.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Soma-Max”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.