Deca 500

DKK678.70

Compare
Varenummer (SKU): 750 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Beskrivelse

DECA 500

Deca er et steroid, der produceres under forskellige navne, det kaldes Deca-Durabolin, Deca-Durabol, Nandrolone Decanoate og andre. I dette tilfælde betragter vi lægemidlet, der sælges af det farmaceutiske firma kaldet Dragon Pharma under navnet Deca 500. Dets pris er lavere end andre steroiders pris. Fordelen ved Deca er, at den er pakket i hætteglas på 10ml, som er nemme at åbne, hvilket gør den praktisk at bruge. Flasken vil ikke revne i dine hænder og vil ikke flyde over. Dette faktum gør anmeldelserne om det endnu lysere, Deca er vidt udbredt i Danmark, dets pris-kvalitetsforhold er blevet anslået af mere end 80% af atleter rundt om i verden. En anden væsentlig fordel ved Deca, at dømme efter anmeldelserne, er, at kurset med det er en af ​​de sikreste, da 500 mg Nandrolon Decanoate findes i 1 ml væske – dette eliminerer forekomsten af ​​bylder, sæler og smerter.

Deca er et udbredt anabolsk steroid til muskelopbygning i bodybuilding og kraftsport.

Det sælges i hætteglas til intramuskulær injektion. Deca er et standardlægemiddel, men dets virkning giver en kolossal muskelmasseforøgelse og stigning i kraftindikatorer. Nandrolon er et yndet stof for mange atleter, det har stærke anabolske kvaliteter og relativt svage androgene.

Effekt og handling

Deca bruges af atleter over hele verden. Først og fremmest kan du få muskelmasse op til 10 kg pr. kursus i grundperioden under forudsætning af, at du inddrager ordentlig ernæring og træning. Det har mange fordele, det er ikke giftigt for leveren, det øger proteinsyntesen, og derfor er muskelfibre i stand til at øge deres vækst betydeligt. Det reducerer mængden af ​​kortisol, øger stofskiftet, forbedrer blodcirkulationen i kroppen og øger også seksuel lyst hos mænd og kvinder. Deca-Durabolin har en positiv effekt på den naturlige produktion af testosteron, selvom det har lidt at gøre med testosteron i sig selv. Nogle atleter, der bruger Deca-Durabolin, rapporterer, at ledsmerter forsvinder, musklerne bliver stærkere og mere dynamiske.

Hvornår begynder det at virke?

Når du bruger Nandrolon Decanoate i et kursus, skal du vide, at stoffet tager sin virkning i muskelceller meget langsomt. Virkningen øges gradvist, efter tre dage bliver den effektiv og når først sit maksimum på den 7. dag, og denne effekt varer i mindst tre uger. Vent derfor ikke på hurtige resultater, en mærkbar effekt vil først være om et par uger.

Kursus og dosering

Den optimale dosis af Deca-Durabolin varierer fra 200 til 400 mg om ugen. På grund af den lange halveringstid på 15 dage, kan Nandrolone Decanoate injiceres en gang om ugen. Den optimale dosis for kvinder er 25-50 mg om ugen. Varigheden af ​​kurset bør ikke overstige 12 uger for nye brugere af Nandrolone Decanoate.

Deca er med succes kombineret med mange anabolske steroider. I løbet af den tørre masse vil en god kombination bestå af Nandrolon, Winstrol, Anavar og Masteron. I løbet af at få muskelmasse, vil Deca-Durabolin fungere meget godt med Testosteron Enanthate og Dianabol, dette er en klassisk kombination til at opbygge stor muskelmasse. Brug ikke Deca med andre gestagener som Trenbolone og Oxymetholone.

Bivirkninger

Når Deca anvendes i høje doser eller over en længere periode, kan følgende bivirkninger forekomme: kvalme, opkastning, kolestase, gulsot, akne og mild hirsutisme. Men alle disse negative virkninger vil aftage, når du holder op med at tage stoffet. En anden måde at reducere bivirkningerne af forløbet på er at gennemgå en ordentlig PCT, når forløbet af steroider er afsluttet. Clomid og Cabergoline bør begge bruges til dette. Bemærk venligst, at Tamoxifen ikke bør bruges til PCT efter en cyklus af Nandrolon Decanoate, da det vil være ineffektivt.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Deca 500”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *