Altamofen-20

DKK192.80

Compare
Varenummer (SKU): 564 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Tamoxifen Citrate af Alpha Pharma bruges i post-cyklus terapi efter et kursus med visse anabolske steroider. Dette lægemiddel bruges ikke efter trenbolon eller nandrolon, da det fører til progestineffekter. Men hvis det bruges efter mange andre steroider, hjælper det med at reducere bivirkningerne forbundet med disse lægemidler.

Egenskaber og effekter

Tamoxifencitrat er et af de mest populære og tilgængelige anti-østrogener. Men når du bruger det, skal du huske på, at det ikke kan hæmme aromatisering. Det er godt til at blokere østrogenreceptorer. Virkningerne af Tamoxifen omfatter:
* Accelereret fedtforbrænding;
* Den kortest mulige genopretning på PCT;
* Bevarelse og mætning af muskelmassen, som bliver mere udtalt;
* Forbedring af fysiske parametre;
* Gavnlige virkninger på leveren.

Hvordan man tager det

Tamoxifen bør tages efter et kursus med anabolske steroider. Nogle atleter bruger det samtidigt med AAS. For nyttiggørelsesbrug af Tamoxifen er det vigtigt at vide, at alle metabolitter af anabolske steroider bør elimineres fra kroppen. Det er bedst at kombinere det med Proviron. Den optimale dosis er 10-20mg pr. dag for varigheden af ​​PCT (som bestemmes af de steroider, der tages og længden af ​​steroidcyklussen).

Bivirkninger

Hvis lægemidlet bruges forkert, omfatter mulige bivirkninger:
* Svimmelhed;
* Kvalme;
* Døsighed.

Anmeldelser

Mange atleter, der har taget dette præparat, bemærker dets høje effektivitet. Det hjælper at komme sig fra steroider på kortest mulig tid. Det har et minimum af bivirkninger, som optræder oftest, når dosis overskrides.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Altamofen-20”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *