Trenbolone-75

DKK369.40

Compare
Varenummer (SKU): 549 Kategori: Tag:

Beskrivelse

TRENBOLONE-75

For de fleste atleter er det ikke en opdagelse, at det samme steroid kan virke forskelligt for forskellige brugere. Og en pålidelig producent spiller en vigtig rolle i dette. Et godt eksempel er Trenbolone-75, hvis officielle producent er BM Pharmaceuticals. Det betragtes med rette som et af de mest effektive og højkvalitetsstoffer.

Lægemidlets egenskaber og virkninger

Før du køber dette lægemiddel af BM Pharmaceuticals, bør du omhyggeligt læse dets førende egenskaber. Til at begynde med skal du specificere, at den vigtigste aktive ingrediens i sammensætningen af ​​lægemidlet er trenbolonacetat. Det er ansvarligt for dets høje anabolske effekt og følgende positive egenskaber:

Hurtig stigning i muskelmasse.
Høj hastighed for reduktion af fedtdepoter;
Stigning i sekretion af insulinlignende faktor og væksthormon;
Evnen til at have en gavnlig effekt på absorptionen af ​​calcium og proteiner, styrkelse af muskuloskeletale knogler, som giver dig mulighed for at modstå store belastninger;
Acceleration af metabolisk udveksling i kroppen;
Evnen til at øge fjernelse af overskydende fugt fra cellerne;
Lige så velegnet til erfarne atleter som begyndere.
Ud over alt det ovenstående er trenbolonacetat i stand til at kontakte glukokortikoidsteroider. Og det fører til et fald i koncentrationen af ​​katabolske hormoner, der har en ødelæggende effekt på muskelvæv. Det bevarer nitrogen, som er ansvarligt for dets høje anabolske effekt. Og i kroppen bliver det gradvist til østradiol.

Efter et fuldt forløb med injektioner øges definitionen af ​​muskler betydeligt, og fysisk styrke øges. Og resultatet af træningen udført på baggrund af trenbolonacetat, er vejledende æstetiske data for figuren og udholdenhed, der øges. Samtidig aromatiserer lægemidlet slet ikke og er ikke modtageligt for virkningen af ​​reduktase. Et af de mest populære steder at købe det er en online butik som vores.

Sådan skal du tage Tren Ace

Trenbolone Acetate af BM Pharmaceuticals fås i 10 ampuller, som hver indeholder 75 mg af det vigtigste aktive stof, som hurtigt ødelægges i kroppens væv og celler. Derfor bør det bruges i nøje overensstemmelse med instruktionerne. Injektionsforløbet skal udføres dagligt i en korrekt udvalgt dosis.

Ellers kan du få en minimal eller direkte modsat effekt (undertrykkelse af endogent testosteron). For at opnå det maksimale resultat bør du følge en række regler.

* Vælg dosering og brugsvarighed korrekt. Den mest optimale daglige dosis af trenbolonacetat er 50 mg, og det samlede brugsforløb er 5-6 uger. Det er også muligt at bruge 100 mg hver anden dag;
* Korrekt kombinere med andre korte estere. En af de mest populære kombinationer anses for at være en kombination med testosteronpropionat. En færdiglavet “cocktail” skal bruges hver 2-3 dag;
* Det skal huskes, at det er nødvendigt at udføre PCT. Et par dage efter afslutningen af ​​det fulde injektionsforløb med trenbolonacetat bør post-cyklusbehandling med antiøstrogener påbegyndes. I denne egenskab kan Tamoxifen virke i en startdosis på 20 mg, efterfulgt af en trin-for-trin stigning til 30 mg og 40 mg. Proviron og Clomid er også velegnede til PCT.

Bivirkninger

Som andre kraftfulde AAS kan trenbolonacetat forårsage nogle bivirkninger såsom:

* Hudens fedtethed.
* Bumser og acne.
* Skaldethed.
* Et fald i seksuel lyst.
* Aggressivitet.
Selvom reglerne følges, vil trenbolonacetat simpelthen give dig mulighed for at få smukke definerede muskler på kort tid, øge udholdenheden markant og opnå bedre resultater efter hver træning.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trenbolone-75”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *