Propionat 100

DKK359.00

Compare
Varenummer (SKU): 702 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Over tid begynder atleter at få problemer med motivationen. Muskelmasse når sin grænse og vokser ikke. Det samme gælder styrkeparametrene. Efter flere års træning i fitnesscenter og diæter, vil nogle bare stoppe med alt, fordi øvelserne ikke giver noget resultat. Det er, når du har brug for Testosteron Propionate fra Dragon Pharma. Det er en analog af testosteron, som giver dig mulighed for at få din kampånd tilbage og få dine muskler til at vokse længere end forventet.

Effekter af testosteronpropionat

Lægemidlet fra Dragon Pharma er baseret på testosteronesteren Propionat, som giver hurtig virkning. Når koncentrationen af ​​mandligt hormon i kroppen når maksimale værdier, observeres sådanne positive virkninger:
* Muskelvækst er forbedret;
* Styrke og udholdenhed øges;
* Forhøjet humør. Øget lyst til at fortsætte træningen;
* Fedtforbrændingsprocesser aktiveres;
* Øget styrke af knogler og led;
* Øget seksuel aktivitet.
På grund af dette sæt egenskaber bruges testosteronpropionat i forskellige områder af sportstræning – bodybuilding, styrkeløft, vægtløftning osv. Det bruges også effektivt til vægttab. For at slippe af med ekstra kilo, mens du er på en testosteronpropionatcyklus, er alt hvad du behøver et kalorieunderskud.
Alternativt, når du tager en solo-cyklus af testosteronpropionat, kan du have evnen til at få 5-7 kg muskelmasse. Samtidig er der stort set ingen rebounds eller bivirkninger.

Administration

Den optimale dosis af lægemidlet vælges individuelt. Det afhænger af den fysiologiske tilstand, træningsniveau, erfaring med at tage andre farmakologiske midler og lægens anbefalinger. Den tilladte ugentlige dosis er 150-1000 mg. Begyndere bør begynde at tage det i en dosis på 50 mg hver anden dag. Under et steroidforløb er det nødvendigt at kontrollere hormonbalancen. For at forhindre bivirkninger under en testosteronpropionatcyklus skal du tage aromatasehæmmere.
Kursets varighed kan vare 1,5-2 måneder. Efter afslutningen er post-cyklus terapi påkrævet. Tamoxifen og aromatasehæmmere er velegnede til dette. Det er nødvendigt at genoprette den naturlige produktion af testosteron.
For at øge effektiviteten af ​​testosteronpropionat tilføjes andre AAS til cyklussen. Afhængigt af de resultater, du ønsker, kan du sigte efter at få muskler, øge din styrke eller en fedtforbrændende effekt.
Testosteronpropionat og andre yderligere anabolske midler og sportsmedicin er tilgængelige i vores butik.

Potentielle bivirkninger

Hovedproblemet med testosteron-baserede lægemidler er aromatisering. Derfor kan følgende ubehagelige virkninger opstå under forløbet:
* Gynækomasti;
* Alvorlig svedtendens;
* Acne;
* Overskydende væskeophobning i kroppen.
For at reducere sandsynligheden for bivirkninger skal du følge instruktionerne for brug af lægemidlet. Det er også nødvendigt at supplere forløbet med anti-østrogener og andre lægemidler, som vil hjælpe med at stoppe de negative virkninger. Det er derfor, efter en cyklus af steroider, er det nødvendigt at tage PCT.
Lægemidlet anbefales ikke til kvinder. Det kan forårsage virilisering, såsom forstørrelse af stemmen og øget hårvækst på brystet og ansigtet.

Anmeldelser

Atleter har en positiv holdning til testosteron-baserede stoffer. Disse giver dig mulighed for at opnå gode resultater enten under et solokursus eller i kombination med andre lægemidler. Alle atleter, der har taget testosteronpropionat, anbefaler at kontrollere doseringen og overvåge din hormonbalance omhyggeligt. I dette tilfælde vil du være i stand til at undgå negative konsekvenser.
Hvis din træning hverken giver det ønskede resultat eller glæde, er det tid til at opmuntre din krop. Du kan købe Testosteron Propionate i vores online shop!

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Propionat 100”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *