Parabolan 100

DKK879.20

Compare
Varenummer (SKU): 706 Kategori: Tag:

Beskrivelse

PARABOLAN 100

Parabolan 100 er et kraftfuldt steroid baseret på Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonat og er produceret af Dragon Pharma. Den har en langvarig virkning, der giver dig mulighed for at reducere antallet af injektioner til et skud i ti dage. Dette steroid har høj androgen og anabolsk aktivitet og bruges til at øge og udvikle tør og veldefineret muskelmasse. Det kan findes i kroppen inden for fem måneder fra den sidste indsprøjtning. Det passer til alle slags forskellige sportsgrene: fra atletik, bodybuilding, kampsport til armbrydning.

Egenskaber og effekter

Trenbolon blev udviklet til brug i veterinærmedicin. Det blev brugt til at øge dyrenes appetit til efterfølgende vægtøgning. Men snart beviste det sin effektivitet som dopingmiddel for atleter og begyndte at blive brugt som et sportsmiddel. “Tren Hex” er nu meget brugt i dag og er altid tilgængelig i vores online shop. Nedenfor har vi fremhævet de vigtigste egenskaber ved Parabolan:
* Produktet bruges hovedsageligt til at få muskelmasse, øge ydeevne og udholdenhed under anstrengende træning.
* Tren Hex øger udskillelsen af ​​insulinlignende vækstfaktorer og væksthormon, som bidrager til den fedtforbrændende effekt.
* En stigning i seksuel aktivitet observeres ofte under hele brugsforløbet.

Hvordan man tager det korrekt

Tren Hex bør anvendes i et forløb på 10-16 uger. Den gennemsnitlige dosis er omkring 300 milligram i 7 dage (opdelt i flere indtag i løbet af dagen). Det er ikke tilrådeligt at øge den angivne dosis for begyndere, da det kan føre til alle former for bivirkninger. Erfarne atleter, der bruger stoffet regelmæssigt, kan sikkert øge dosis.
Det anbefales kun at tage det af erfarne atleter.

Kombination

Hovedstoffet, Trenbolone, undertrykker testosteronproduktionen. Der tilsættes således 1000 – 1500 IE gonadotropin fra 2. uge. Dette fortsætter indtil slutningen af ​​den 2. uge efter afslutningen af ​​Parabolans cyklus. Clomid er det lægemiddel, der altid skal bruges til PCT. Endogen testosterongendannelse tager omkring 3-4 uger.

Dette steroid bruges oftest som en del af kombinerede kurser for at tage på i vægt, selvom du skal bruge det solo for at få “ren” muskelmasse. Til tørring kan du kombinere det med Winstrol og Anavar. Det er også vigtigt at vælge en ordentlig kost og ernæring, når du tager Tren Hex.

Bivirkninger

Præparatet har de stærkeste androgene egenskaber og en kraftig effekt på kroppen. På grund af dette er der stor risiko for bivirkninger. Det anbefales ikke for kvindelige atleter at tage injektioner af Parabolan, da det kan føre til forstørrelse af stemmen, aggressivitet, mandlig behåring og acne. Andre bivirkninger omfatter: øget blodtryk, hæmning af naturlig testosteronproduktion og delvis reduktion af libido.

Anmeldelser

Dette steroid bruges oftest af bodybuildere, armbrydere og vægtløftere. Som de fleste anmeldelser viser, kan Parabolan fra Dragon Pharma hjælpe dig med hurtigt at få muskelmasse og forbedre din styrke betydeligt. I mellemtiden er det vigtigt at overholde doseringen.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Parabolan 100”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *