Testocyp

DKK444.80

Compare
Varenummer (SKU): 577 Kategori: Tag:

Beskrivelse

TESTOCYP

Testosteron Cypionate er en lang ester af testosteron, der bruges aktivt i Europa og Amerika. Hvis vi i landene i det tidligere Sovjetunionen ser en universel efterspørgsel efter Testosteron Enanthate, så kører dens analog – Cypionate showet ud over havene. Derfor er det lidt sværere at købe Testosteron Cypionate i Danmark, men vores online butik forenkler denne proces ved at tillade hurtige leveringer og også et udvalg af mærkevarer i vores online katalog.
Ifølge strukturen er dette en ester med en lang kæde. Dens halveringstid er i gennemsnit 8-12 dage, og den samlede aktivitet kan vare i en halv måned eller mere. Dette gør dette lægemiddel til et af de mest bekvemme (sjældne injektioner og med en ensartet hormonel baggrund).
Det er værd at bemærke, at testosteron i enhver form er fremragende til at få muskelmasse, da det har den mest udtalte positive effekt på styrkeindikatorer og evnen til at opretholde den opnåede muskelmasse. I modsætning til andre anabolske lægemidler udøver Testocyp praktisk talt ingen belastning på leveren og udmatter ikke hormonsystemet. Fraværet af de udtalte toppe og fald i hormonniveauer bidrager til et godt helbred og minimerer bivirkningerne. Generelt er Cypionate en værdig konkurrent til Enanthate. Derudover skal du ikke glemme den attraktive pris på dette lægemiddel.

Effekter af et forløb med Testocyp:

• Hurtig og signifikant stigning i muskelmasse;
• Minimal væskeophobning i kroppen ved lave doser;
• En mærkbar stigning i styrkeindikatorer;
• Fravær af en udtalt belastning af leveren;
• Hurtig restitution mellem intensiv træning;
• Øget libido og øget seksuel lyst;
• Forbedring af humør og udseendet af en følelse af munterhed;
• Svagt tilbagerulningsfænomen med en kompetent PCT;
• Glat hormonel baggrund uden konstante toppe;
• Evnen til at få definerede muskler i slutningen af ​​forløbet ved at fjerne væsken fra kroppen.

Anbefalinger til at tage Testocyp

Testosteron Cypionate bør indtages i henhold til instruktionerne, som er de samme for alle varianter af testosteron. Det anbefales ikke at overstige 500-1.000mg om ugen, da dette ikke vil give en særlig stigning i restitutionshastigheden eller muskeltilvækst, men samtidig vil øge risikoen for bivirkninger og aromatisering.

Hvis du bruger en solo-kur med Testosteron Cypionate, anbefales det at injicere fra 250 til 500 mg om ugen. For at opretholde niveauet af hormoner på et højt niveau er det nødvendigt at administrere en injektion om ugen. Dette solo kursus kan bruges af både begyndere og mere erfarne atleter.

Ifølge talrige anmeldelser om Testosteron Cypionate anbefales det kun at kombinere det med orale anabolske lægemidler. Kombinationer med Deca og andre injektioner er bedst for de mere avancerede brugere. Den mest optimale cyklus er med Dianabol, Turinabol, Winstrol, Primobolan (tabletter) eller Oxandrolone. Doseringen af ​​dette lægemiddel forbliver uændret inden for disse cyklusser.

Som nævnt bruges injektioner fra 500 til 1.000 mg om ugen kun af professionelle atleter. Vi anbefaler ikke at øge sådanne doser af Cypionate, da du simpelthen kan ødelægge det ønskede resultat på grund af de mere udtalte aromatiseringsproblemer. I de fleste tilfælde vil 500 mg om ugen være mere end nok selv for de avancerede brugere.

Bivirkninger af Testosteron Cypionate

Ved ukorrekt brug af Cypionate (overdoser, hyppige injektioner eller længere varighed af en cyklus) kan det forårsage aromatisering, som er omdannelsen af ​​mandlige hormoner til kvindelige, som et resultat af hvilket der vil være en risiko for at støde på gynækomasti. For at forhindre sådanne bivirkninger anvendes hjælpemidler, for eksempel Anastrozol. En billigere mulighed kan kaldes Clomid og Tamoxifen, men det er bedre at bruge dem kun inden for PСT.

Hvis du holder dig til anbefalingerne om dets brug, er Testocyp et sikkert lægemiddel. Med en kompetent modtagelse vil du ikke støde på dens bivirkninger. Følg ovenstående dosering, og alt vil være i orden.

PCT efter et forløb med Testocyp

Cypionate er en lang ester. Post Cycle Therapy begynder kun 10-15 dage efter den sidste injektion. I løbet af denne tid bortskaffes de injicerbare Cypionate-molekyler næsten fuldstændigt. Vi anbefaler at købe Clomid eller Tamoxifen til denne genopretningsfase. I nogle tilfælde kan Anastrozol være nyttig inden for PCT også til at håndtere eventuelle overskydende østrogenniveauer.

Hvis du ønsker at genoprette testiklerne og den generelle fertilitet hurtigere, så start med at injicere Gonadotropiner med 500-1,00 IE om ugen. Den gennemsnitlige varighed af PCT er 2-4 uger.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testocyp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *