Nandrolone Decanoate

DKK99.20

Compare
Varenummer (SKU): 14026 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

NANDROLONE DECANOATE

Nandrolone Decanoate produceret af BM Pharmaceuticals, almindeligvis kaldet Deca Durabolin, tages af sportsudøvere under masseforøgelse og tørrecyklusser. Siden de trådte ind på det globale marked for sportsmedicin, er det blevet meget eftertragtet af både erfarne sportsfolk og amatører. En stærk androgen effekt giver brugeren mulighed for hurtigt at opnå de fastsatte mål uden at skade dit helbred.

Effektiviteten af ​​Deca Durabolin

En cyklus med Nandrolon Decanoate giver enhver mulighed for at opnå følgende resultater:
·       Accelereret vækst af god muskelmasse
·       Forbedret arbejde af led og ledbånd
·       Definerede muskler
·       Øget udholdenhed
·       Motivation til intens fysisk træning

Applikationsanbefalinger

Før en cyklus med Deca, skal sportsudøveren bestå alle nødvendige tests og beregne administrationsvejen med en specialist. I gennemsnit anbefales det ikke at overstige 200-600 mg om ugen. For at beregne den optimale dosis for at opnå de bedste resultater skal du tage 4 mg pr. 1 kg af din kropsvægt.
De, der ønsker at opnå det bedste resultat uden at skade deres helbred, bør kombinere steroidet med andre sportsmidler. Normalt er Deca Durabolin kombineret med Stanozolol, Trenbolone, Dianabol eller Halotestin.

Bivirkninger

Hvis lægemidlet tages i henhold til anbefalingerne, kan det ønskede resultat opnås uden bivirkninger. Ellers kan lægemidlet forårsage følgende:
·       Gynækoid fedme
·       Gynækomasti
·       Hævelse
·       Seksuel dysfunktion
·       Reduceret produktion af naturligt testosteron
For at minimere bivirkninger og maksimere resultater, er genopretningsterapi påkrævet efter en cyklus af Nandrolon Decanoate. Du kan købe Deca Durabolin og andre lægemidler, der er nødvendige for din cyklus her på anabolske-steroider.com. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at alle vores produkter er af høj kvalitet og overkommelige for vores kunder.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nandrolone Decanoate”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *