Primobolan 200

DKK1,513.30

Compare
Varenummer (SKU): 754 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

PRIMOBOLAN 200

Primobolan er det konventionelle navn for lægemidlet Methenolone. Det er et meget velkendt og populært produkt blandt atleter, der er mest følsomme over for de negative virkninger af anabolske steroider. Primobolan skiller sig ud for sin sikkerhed. Forholdet mellem androgen og anabolsk aktivitet er så forskelligt, at selv kvinder kan trygt bruge det uden frygt for virilisering og andre negative ændringer.

Dragon Pharma har fremstillet anabolske steroider siden 2009, og har på så kort tid formået at vinde en førende position på det internationale marked for farmakologi. Brugere vil helt sikkert være interesseret i prisen på Primobolan; det er lavt og overkommeligt for alle. Den injicerbare form af steroidet indeholder to komponenter, den aktive ingrediens Methenolone og den lange ester Enanthate, som gør det muligt for steroidet at forblive i den aktive fase i op til 10 dage. Det betyder, at for at holde Primobolan-niveauet højt, behøver du kun at injicere det hver 7-10 dage.

Virkning og egenskaber

Primobolan fra Dragon Pharma er det sikreste injicerbare steroid til vægt- og styrkeforøgelse. Reglen “jo sikrere steroidet er, jo mindre nyttigt er det” virker ikke her. Methenolone er unikt. Atleter kan have stor glæde af det uden risiko for bivirkninger. Det kan være nyttigt til at få masse, tørre, udvikle definition og udtalte muskler. Præparatet kan sagtens hjælpe med at få en ordentlig mængde muskelmasse, selv når atleten er på den strengeste kaloriefattig diæt. Det binder tæt til anabolske receptorer, accelererer anabolske processer med ti gange, hvilket resulterer i smukke og omfangsrige muskler på kort tid uden en oppustet mave, væskeretention, gynækomasti, aggression og undertrykkelse af endogen testosteronsyntese. Begyndere bør overveje at købe Primobolan fra Dragon Pharma. Praktisk set er det den mest potente massevinder.

Primobolan har virkninger og handlinger, der ligner dihydrotestosteron, det hormon, hvorfra det blev syntetiseret. En sådan handling er dens manglende evne til at binde sig til aromatase-enzymet, hvilket gør atleten sikker fra omdannelsen af ​​androgener til østrogen, selv ved indgivelse af høje doser. Ikke overraskende bruges stoffet som en medicin for at hjælpe med at reducere brysttumorer.

Et flere ugers Primobolan-kursus sikrer langsom, men stabil vækst på op til 9 kg af høj kvalitet og veldefineret muskelmasse. Tilbagefaldseffekten er ubetydelig, og under forløbet er fedtforbrændingsprocessen aktiv. Styrkeegenskaber øges hver uge. Men en afbalanceret kost og regelmæssige træningspas er altafgørende. For at sikre dig, at du får alle de nødvendige næringsstoffer, bør du tage protein og BCAA i løbet af dagen.

Dosering og brug

Før du tager Methenolone Enanthate, skal atleten bestemme de mål og forventninger, der skal nås. Minimale doser resulterer udelukkende i forbedret kvalitet af musklerne og fysisk ydeevne, hvilket skaber en udtørrende effekt. Høje doser stimulerer væksten af ​​muskelmasse. Begyndere bør ikke overstige en mængde på 300 mg/uge. Mellemliggende og erfarne brugere kan injicere op til 500 mg/uge, nogle går op til 800 mg. Forbedring af resultater er ikke målet med at øge dosis. Det handler om oplevelsen af ​​at bruge anabolske steroider: en mindre dosis “fanger” muligvis ikke atleten. Den ugentlige dosis kan indgives i et enkelt skud eller opdeles i flere portioner, for eksempel 100-200 mg hver anden dag.

Kombinerede kurser kan være ret givende. Når man sammensætter et forløb med flere præparater, kan atleten opnå et bedre resultat meget hurtigere.

Tag stoffet i 8-10 uger for at få virkningerne.

For at skabe god definition, brug en kombination af Primobolan med Winstrol og Masteron.

For at tage på muskelmasse og øge styrken, brug Methenolone med høje androgene steroider såsom Oxymetholone, Dianabol og Parabolan. Du vil uden tvivl være tilfreds med resultaterne.

Bivirkninger

Øgede doser kan nogle gange føre til fedtet hud, udslæt (akne) og overdreven kropsbehåring. Ifølge talrige rapporter om atleter, der har været igennem det, forsvinder de negative reaktioner, når du stopper med at tage stoffet. Men hvis de anbefalede doser følges, bør der ikke forekomme bivirkninger.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Primobolan 200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *