Testo-Cypmax 10 ampuller (250mg/ml)

DKK381.90

Compare
Varenummer (SKU): 542 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Dette produkt er Testosteron Cypionate lavet af firmaet Maxtreme Pharma. Det er et kraftfuldt anabolsk og androgen steroidlægemiddel. Testosteron Cypionate har langvarig aktivitet i kroppen og stærk effekt, hvilket bidrager til en lav frekvens af injektioner og hurtigt voksende resultater under forløbet. Lægemidlets aktivitet efter injektion er i gennemsnit op til 2 uger. Lægemidlet fremmer en stigning i muskulaturen på ret kort tid, øger styrkeindikatorer, forbedrer knoglevæv og har en positiv effekt på atletens krop som helhed.

Virkninger af lægemidlet

Testosteron Cypionate har mange forskellige virkninger:
* Forøgelse i muskelmasse;
* Øget fysisk styrke og udholdenhed;
* Stimulerer vævsregenerering;
* Øger libido;
* Eliminerer ledsmerter;
* Forbedrer vitalitet;
* Har lav hepatotoksicitet.

Hvordan man tager Testosteron Cypionate

Steroidet tages for det meste i kombinerede kurser og sjældnere i solo kurser. Den anbefalede ugentlige dosis af lægemidlet varierer fra 250 mg til 500 mg, afhængigt af individets karakteristika og deres erfaring med at bruge sådanne lægemidler. Cyklusens varighed er 1-3 måneder. Disse doser og varigheden af ​​cyklussen er tilstrækkelige til at opnå de ønskede resultater.

Bivirkninger

Testosteron Cypionate har en tendens til aromatisering, hvilket kan føre til uønskede reaktioner af østrogen karakter, såsom væskeophobning, gynækomasti og forekomsten af ​​kropsfedt. Cypionate har stærke androgene egenskaber, der forårsager effekter såsom hudproblemer, hårvækst, hårtab. For at eliminere negative manifestationer anbefales det at tage anti-østrogener. Lægemidlet anbefales ikke til kvinder, da dets brug kan føre til virilisering.

Anmeldelser

Testosteron Cypionate fremmer et accelereret sæt muskler, en stigning i styrkeindikatorer, øger appetitten, styrker knogler og led. Korrekt brug reducerer risikoen for bivirkninger til et minimum. Derfor har Testosteron Cypionate en række fordele i forhold til mange lignende produkter og er meget værdsat af mange atleter.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testo-Cypmax 10 ampuller (250mg/ml)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *