Superdrol 10

DKK443.00

Compare
Varenummer (SKU): 757 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

SUPERDROL 10

Der er en meget god chance for, at du allerede har hørt om Superdrol, som en af ​​de bedste anabolske steroider til at få muskelmasse og øge styrke. Men sagen er, at hvis du stadig er lidt usikker på, om dette virkelig er det bedste valg for dig, så sørg for at lære mere om dette meget succesrige og fantastiske steroid, der har taget bodybuildingverdenen med storm i det sidste årti. Du kan altid købe Superdrol i vores online steroidbutik og få gratis råd fra vores eksperter om, hvordan du tager det korrekt på kurser, så du ikke skader dit helbred.

Masteron eller Superdrol?

Ud over betydelige stigninger i størrelse og masse, er dette dihydrotestosteron eller DHT prohormon også blevet set at have evnen til at øge styrkeniveauet. Baseret på brugerlogfiler var de i stand til at øge deres samlede styrkepræstation med så meget som 20-25 % på blot den anden uge af deres cyklus ved at bruge denne forbindelse.

Superdrol, der ligner Masteron, er den overlegen i sin styrke og intensitet. Dette er en anden type anabolske steroid, men uden den esterkæde, som sidstnævnte har i sin kemiske struktur. Det virker ved at optimere kroppens evne til at tilbageholde nitrogen og dets proteinsyntese, hvilket ikke kun fører til øget masse, styrke og udholdenhed, men også til hurtigere muskelgendannelse efter opslidende træning. Derudover var dens androgene aktivitet i kroppen meget lavere sammenlignet med dens steroidanaloger. Det betyder, at Superdrol ikke udsætter dig for øget hårtab, hårvækst eller acne, når du bruger det sammenlignet med andre anabolske steroider. Det er heller ikke nødvendigt at bruge anti-østrogener, når du tager denne forbindelse i cyklusser.

Hvad er Superdrol?

Lad os starte med at opklare en ret populær misforståelse. Superdrol er ikke et sammensat navn, men et varemærke, der blev udgivet af Designer Supplements LLC i 2005. Interessant nok er navnet “Superdrol” en leg med ord for at give bodybuildere en idé om, at det er det, de skal sigte efter, hvis de vil hurtige og flotte resultater. Det formodes at være en kombination af “Super” og “Anadrol”, som blev betragtet som den mest kraftfulde massebygger på markedet.

Halveringstiden for Superdrol er 6-8 timer.

Det aktive stof i Superdrol er Methasteron (IUPAC systematisk navn: 17β-Hydroxy-2α, 17α-dimethyl-5α-androstan-3-one), også kendt som Methyldrostanolone og Metasterone, som steg til superstjernestatus, mens det blev brugt på kurser m.fl. hurtige resultater. Den kan bruges på cyklusser til at opbygge hårde og tørre muskler efter kun et par ugers brug. Udtalelser om at opnå 8 til 12 kilo muskelmasse var almindelige hos atleter efter kurser, når de brugte Superdrol i 6 uger.

Dosering og PCT

Det er meget vigtigt at tage højde for, at Superdrol bør doseres til et minimum i begyndelsen af ​​cyklussen. Erfarne atleter anbefaler kraftigt at starte med en daglig dosis på 50 mg pr. dag. Det er ekstremt vigtigt, at du tager Superdrol sammen med mad, hver gang du indtager dette lægemiddel. Desuden er det muligt at øge doseringen af ​​Superdrol til 70 mg i den fjerde uge. Korrekt post-cyklus-terapi bør tages umiddelbart efter Superdrol-forløbet i de næste 3-4 uger for at genoprette kroppens normale funktion. Vi anbefaler brugen af ​​Tamoxifen med 20 mg dagligt i den 1. uge og 10 mg dagligt i den 2. og 3. uge. Hvis du kører tunge cyklusser og har brug for fire ugers PCT, skal du bruge 20,20,10 og 10 mg i denne periode. Vi anbefaler også kraftigt brugen af ​​Milk Thistle til leverstøtte, mens du er i Superdrol-cyklussen på grund af dens virkninger på leveren.

Historisk synopsis

Selvom Superdrol blev lanceret på markedet som et “designer steroid” i 2005, var dets aktive forbindelse, Methasterone, allerede blevet udviklet i 1956 af Syntex Corporation som en komponent til at udvikle en forbindelse, der havde evnen til at forhindre tumorer. Med omtale af dets antitumoregenskaber blev Methasteron desuden beskrevet i en videnskabelig artikel i 1959 som et “kraftigt oralt aktivt anabolsk middel” med svag androgen aktivitet. Efterfølgende understregede artikler om forbindelsen, at den havde en oral biotilgængelighed svarende til den for methyl-testosteron og havde et meget højt anabolsk til androgen forhold.

Hvad er fordelene ved at bruge Superdrol?

Hvis du planlægger at bruge Superdrol i et kursus, er her de fordele, du får:
• Forøgelse og stigning i kvalitets muskelmasse;
• Forøgelse af den samlede styrke og kraftniveauer;
• Forbedret nitrogen og syntese af proteiner;
• Det kan bruges uden anti-østrogen medicin;
• Det begynder at fungere hurtigt og effektivt.

Bivirkninger

En af de bedste egenskaber ved dette lægemiddel er det faktum, at det har få til nul bivirkninger. Brugeren behøver ikke at bekymre sig om eventuelle østrogene bivirkninger såsom; acne, fedtet hud, hårtab og så videre. Den eneste bivirkning, der kan fremhæves for de fleste brugere, er dens toksiske virkninger på leveren, hvis de anvendes i meget høje doser på grund af indtagelse ved oral indtagelse (som passerer gennem leveren). At tage noget leverplejetilskud inden for dette kursus kan hjælpe med at forhindre, at denne skade opstår, og hvis alle instruktionerne for dets brug følges, bør der ikke forekomme bivirkninger.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Superdrol 10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *