Rexobol-50

DKK769.00

Compare
Varenummer (SKU): 559 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Stanozolol er en af ​​de populære pillesteroider. Rexobol-50 er et produkt baseret på Stanozolol (normalt kaldet Winstrol) produceret af medicinalfirmaet Alpha Pharma. Normalt bruges det til at “tørre” og til at gøre dine muskler mere definerede.

Egenskaber og effekter

Winstrol har en øget anabolsk aktivitet (320% af testosteron), men dens androgene aktivitet er 70% mindre end testosteron. Det giver atleter mulighed for at opbygge udholdenhed. Cyklussen giver dem mulighed for at øge træningens varighed og dens intensitet. En cyklus af denne anabolske giver brugeren mulighed for at øge deres kropstone og også deres appetit. Det bruges af sportsmænd under muskeltørrecyklusser. Det vigtigste aktive middel aktiverer blodgenereringsfunktionen. Som følge heraf øges koncentrationen af ​​røde blodlegemer. Dette øger udholdenheden under træning og hurtig restitution.
Effekter af Winstrol:
* Subkutan fedtforbrænding;
* God muskelmassevækst, hvis det kombineres med Testosteron Enanthate;
* Muliggør proteinsyntese;
* Fast muskelvæv;
* En stærk pumpeeffekt;
* Forbedret muskeldefinition og stivhed;
* Styrke forbedring.

Hvordan man tager

Stanozolol af Alpha Pharma i 50mg piller er velegnet til mænd over 21 år. Atleten bør ikke have lever- eller nyrelidelser. Den bedste dosis er 25 mg hver dag. En streng vandindtagelsesplan bør følges, når du tager dette lægemiddel. Sportsudøvere, der allerede har taget anabolske steroider, kan bruge øgede doser på 50 mg om dagen. Cyklusen varer 6-8 uger. Det er ikke nødvendigt at øge cyklusvarigheden, da dette ofte forårsager bivirkninger.

Kombinationer

Dette lægemiddel styrker virkningen af ​​andre steroider. Så det bruges ofte i kombinerede cyklusser. For at få muskelmasse skal der tilføjes et injicerbart steroid. Den bedste kombination til at forbedre udholdenhed og styrke involverer Nandrolon Decanoate.

Bivirkninger

1. Acne og bumser.
2. Øget arterielt tryk.
3. Leversygdomme.
4. Nedsat ledmobilitet på grund af overdreven vandfjernelse.
For at forhindre tilbagerulning er det nødvendigt at tage post-cyklus-terapi efter Winstrol-cyklussen. Clomid bruges normalt til dette. For at mindske bivirkninger kan plantebaserede leverbeskyttende midler tages.
Feedback
De sportsfolk, der allerede har købt Stanozolol af Alpha Pharma og prøvet det, giver for det meste positiv feedback online. Lægemidlet tolereres godt og har ingen bivirkninger, hvis dosis følges. Atleter bemærker, at denne PED giver dig mulighed for at opnå gode resultater ved at øge muskelmassen, forbedre muskeldefinitionen og -tonen.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rexobol-50”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *