Magnum D Bol 10

DKK294.00

Compare
Varenummer (SKU): 12065 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

MAGNUM D VAR 10

D Bol 10, også kendt som Dianabol, betragtes som et meget populært og effektivt farmakologisk middel blandt atleter. Mange atleter bruger stoffet til at øge muskelmasse og volumen, øge styrken, forbedre appetitten, styrke knogler og ledbånd.

D Bol 10 tabletter er en potent anabolsk . Der er stor efterspørgsel efter D Bol 10, som tusindvis af mennesker ønsker at købe, på grund af det faktum, at dets brug kvalitativt fordobler den naturlige testosteroneffektivitet. Ifølge anmeldelser har Dianabol en stærk effekt på muskelvækst og følelsesmæssig aktivitet i omkring 5-6 timer fra tidspunktet for indtagelse.

Fordele ved Magnum D Bol 10

Magnum Pharmaceuticals D Bol 10 har mange fordele, hvoraf de vigtigste er:

 • Accelerationen af ​​proteinsyntese;
 • Øget stimulering af muskelvækst;
 • Øget styrke og kraft;
 • Kraftig anti-katabolisk effekt;
 • Forbedret appetit;
 • Forbedring af kvaliteten af ​​knoglestrukturen;
 • Forbedret nitrogenstofskifte i kroppen.

Mulige bivirkninger af Dianabol:

 • Gynækomasti;
 • Øget væskeophobning;
 • Acne i ansigtet og ryggen;
 • Øgede kardiovaskulære problemer ved højere doser;
 • En let stigning i blodtryksniveauer;

For at undgå forekomsten af ​​bivirkninger i cyklussen, tilrådes det at køre testosteron ved siden af ​​for at forhindre større nedlukninger af de egne naturlige hormoner og bruge anti-østrogener såsom Arimidex under din cyklus, hvis der bruges store doser. I slutningen af ​​cyklussen er det tilrådeligt at bruge genopretningsmidler som Clomiphene og Tamoxifen. Denne genopretningsfase eller “PCT” varer fra 2-4 uger.

Kombination med andre steroider

Som praksis fra tusindvis af atleter viser, kan vægtforøgelsen pr. bane være fra 4 til 12 kg ved solobrug af D Bol 10. Hvis D Bol 10 bruges sammen med andre steroider, der er præsenteret i vores butik (testosteronestere, Turinabol, Boldenone osv.), vil du helt sikkert være i stand til at opnå de højest mulige resultater og også skræddersy din cyklus til at blive afhængig af dit ønskede mål.

Med hensyn til kombination med andre lægemidler er D Bol 10 nærmest et universalmiddel. Hvis du undrer dig over, hvilket lægemiddel disse tabletter bedst kombineres med, så kan det bemærkes, at der er mange muligheder. Hvis dit mål først og fremmest er at øge volumen af ​​musklerne, så tages disse tabletter bedst sammen med Testosterone Enanthate og Nandrolon Decanoate.

Et eksempel på en ren massevindende kombineret bane med D Bol 10

Dianabol, Nandrolon Decanoate og Winstrol:

 • 1. – 6. uge – Testosteron Enanthate på 500mg om ugen, Nandrolon Decanoate med en dosis på 400mg om ugen og Dianabol på 40mg per dag;
 • 7. – 8. uge – Nandrolone Decanoate ved 400 mg pr. uge;
 • 9. – 10. uge – Testosteronpropionat ved 100 mg hver anden dag og Stanozolol (Winstrol) ved 50 mg pr. dag;
 • 11. – 13. uge – Proviron ved 25-50 mg pr. dag.

Bemærk venligst: Dette eksempel er en kraftig masseforøgende cyklus og bør kun bruges af de atleter, der har erfaring med ASS og også, på grund af at der er to orale stoffer, der bruges i cyklussen, en til masseforøgelse og den sidste til tørring ud af vandet fra musklerne, skal der tages leverpleje sammen med andre forebyggende lægemidler i tilfælde af, at der opstår negative effekter.

Hvis du ønsker at få styrke, kan du tage dette lægemiddel kun kombineret med Testosteron Enanthate. For eksempel kan du anvende Testosteron Enanthate på 250-500mg om ugen i en 8-10 ugers cyklus og tage Dianabol på 50mg om dagen i de første 6 uger af kurset, hvorefter Testosteron Enanthate kan erstattes af Testosteron Propionate kl. 50-100 mg hver anden dag. I dette tilfælde vil det at skifte din testosteron til en kortere ester give dig mulighed for at kontrollere din dosis meget mere effektivt, klar til at afslutte kurset og starte din postcyklusterapi (gendannelsescyklussen).

Den anbefalede daglige dosis af Dianabol til begyndere atleter bør ikke overstige 30-50 mg dagligt i en varighed på 4-6 uger, og også testosteronbasen (uanset om Enanthate eller Propionat) bør ikke overstige 8-10 ugers varighed ved 250-500 mg pr. uge .

Det er nemt at købe D Bol 10!

I vores onlinebutik er der ingen problemer med køb af dette produkt, dets pris og kvalitet vil glædeligt overraske dig. Vi lagerfører, sælger eller forsyner vores kunder med falske eller forfalskede produkter, da vi kun lagerfører og modtager højkvalitets og original D Bol 10 fra de bedste farmaceutiske virksomheder, som også leverer stoffer inden for den medicinske sektor. Vi køber alle vores produkter i løs vægt direkte fra de vigtigste producenter, så du har intet at bekymre dig om, når du køber fra vores online butik. Du kan også købe D Bol 10 tabletter sammen med andre produkter fra vores butik og spare penge med vores fantastiske rabatter, der kan tilbydes på de større køb.

Du kan være helt sikker, når du modtager dit produkt, da vores producenter præger unikke koder på produkterne for at sikre, at du kan tjekke deres gyldighed og udløbsdatoer direkte på deres hovedproducenters hjemmeside. Vi respekterer altid vores kunders valg. Levering sker hurtigst muligt, uanset hvor du bor. Vi stræber efter ultimativ kundetilfredshed for hver og en af ​​vores kunder. Derfor er der ikke en eneste negativ tilbagemelding på vores aktiviteter på vores hjemmeside og også på forskellige online fora!

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magnum D Bol 10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *