Testo-Non-10

DKK403.70

Compare
Varenummer (SKU): 540 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

TESTO-NON-10

Testosteronestere er de stærkeste og mest effektive lægemidler til at få muskelmasse. Derfor er alle korrekte cyklusser baseret på testosteron. Farmaceutiske virksomheder indser dette, så producenten Maxtreme Pharma tilbyder sit eget perfekte lægemiddel (en blanding af 4 testosterontyper kendt som Sustanon) kaldet Testo-Non-10.
Det er perfekt egnet til at få muskelmasse, og det kan godt kombineres med andre lægemidler. Det kan også administreres både af begyndere og erfarne bodybuildere.
Sustanon er en smule dyrere end den samme mængde separate testosteronestere, men dette bestemmes af deres perfekte kombination og bekvemmelighed. Det er lettere at lave en Sustanon-injektion i stedet for fire separate injektioner med fire separate lægemidler. En Sustanon-cyklus giver brugeren mulighed for hurtigt at få muskelmasse af god kvalitet. Men vær opmærksom på, at det anabolske ikke udtørrer musklerne ret meget. Så hvis du har brug for ekstremt definerede muskler, er en tørrecyklus nødvendig bagefter.

Cykluseffekter:

• Hurtig forøgelse af muskelmasse;
• Uovertruffen styrkeforøgelse;
• Mild tilbageholdelse af vand for at forbedre leddets tilstand;
• Styrke udholdenhed vækst;
• En mild fedtforbrændende effekt og tilsvarende definition;
• Forbedret appetit;
• Øget libido og erektion;
• Moderat tilbagerulning, der kan forhindres med en ordentlig post-cyklus terapi;
• Kun forstærkning af store muskler og fjernelse af vand efter cyklussen.

Sådan skal du tage Testo-Non-10

En Sustanon-cyklus er den nemmeste måde at få muskelmasse på. Kombinationen af ​​fire typer testosteron, hver med en forskellig halveringstid, giver hormonbalance. På grund af Decanoat-esteren i Sustanon bør den injiceres en gang om ugen med en dosis på 250-500 mg. Det anbefales ikke at dosere over denne mængde, ellers vil der opstå bivirkninger.
En Sustanon cyklus varighed bør vare mindst 6 uger, men den anbefalede cyklus er 8 uger. Den mest populære kombination med Sustanon i en cyklus er Nandrolon Decanoate (Nandrolone med en lang ester). Sustanon og Deca er sammen en bodybuilding-klassiker: den første øger det androgene niveau, og den anden forbedrer anabolismen. En sådan kombination giver brugeren mulighed for korrekt at få muskelmasse og styrke.
Hvis du ønsker at købe Sustanon, ikke for at få muskelmasse, men for at øge styrke eller for definition, vil en mild oral steroid (f.eks. Winstrol eller Oxandrolone) være den bedste kombination. De bør tages hver dag, når de bruges i en kombineret cyklus.

Potentielle bivirkninger

En solo Sustanon-cyklus er ret sikker. De nævnte doser har ingen alvorlige bivirkninger. Feminisering og fedtforøgelse på grund af det øgede niveau af kvindelige hormoner opstår, når dosis på 500-1000 mg om ugen overskrides. Dette anbefales ikke. Hvis du ønsker at opnå bedre resultater, skal du blot administrere Sustanon og Deca sammen for at undgå bivirkninger.

Vandophobning skal nævnes, men det bør ikke klassificeres som en bivirkning, da det forstærker leddene og giver dig mulighed for at føle dig godt tilpas under styrkeopbygningen.

Post-cyklus terapi efter en Sustanon cyklus

Sustanon modtager kun positiv feedback, fordi testosteronesterne så let kan kontrolleres, især efter medicintilbagetrækningen. Anastrozol bør administreres i løbet af cyklussen cirka fra 3.-4. uge. Den anvendte dosis er 0,5 mg hver 1-2 dage. Dette giver dig mulighed for at minimere aromatiseringen og forhindrer feminisering selv under høje doser. Også gonadotropin kan tages i løbet af de sidste uger af kurset for at stimulere produktionen af ​​naturligt testosteron. Dosis er 1.000 IE hver tredje dag for erfarne brugere.

Behandlingen efter cyklus skal startes 10-14 dage efter den sidste Sustanon-injektion. Tag Tamoxifen eller Clomid for den mest effektive PCT. Det første lægemiddel er dog ikke egnet til brug efter en Nandrolon-baseret cyklus, da Cabergolin skal bruges i stedet for Tamoxifen. Behandlingens varighed efter cyklus bør vare 2-4 uger.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testo-Non-10”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *