Testo-Prop

DKK277.60

Compare
Varenummer (SKU): 538 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Beskrivelse

Maxtreme Pharma er en medicinalvirksomhed, der er meget populær blandt atleter, der bruger sportsmedicin. Testosteronpropionat af dette firma har stor effektivitet. Den er god til at forberede sig til konkurrencer og simpelthen til at bygge en attraktiv krop. Steroidet bruges i bodybuilding, vægtløftning, atletik og andre sportsgrene.

Lægemidlets egenskaber og virkninger

Grundlaget for lægemidlet er testosteronpropionat. Det er en hurtigvirkende ester med en aktivitetsperiode på 2-3 dage. Derfor giver det en hurtig effekt og er også kendetegnet ved hurtig eliminering fra kroppen. Det vil ikke fremgå af dopingprøver i en måned efter tilbagetrækning fra stoffet.

De vigtigste positive virkninger af testosteronpropionat er som følger:

Betydelig vækst af muskelmasse;
Øget styrke og udholdenhed;
Stimulering af den fedtforbrændende effekt;
Øget libido og seksuel aktivitet.

Administrationsform

På grund af det faktum, at testosteronpropionat er tilgængelig i form af injektioner, er der ringe belastning på leveren. Den korte virkningstid gør det dog nødvendigt at give hyppige injektioner. Injektioner skal gives én gang hver anden dag.

Doseringen vælges individuelt afhængigt af atletens helbred, deres træningsniveau og erfaring relateret til brugen af ​​sportsfarmakologi. Begyndere anbefales at starte med en minimumsdosis på 50 mg. Mere erfarne atleter bruger doser op til 200 mg. Kursets varighed kan være op til 2 måneder.

Kombination med andre AAS

Testosteronpropionat kombinerer godt med andre steroider. For eksempel tilsættes Turinabol eller Stanozolol til tørringsforløbet. For at øge styrke ydeevne, er stoffet kombineret godt med Oxandrolone.

Mulige bivirkninger

Testosteronpropionat kan udvise bivirkninger. Årsager er øgede doser og overskredet varighed af indtagelse, samt individuel intolerance over for komponenterne og disposition for nogle sygdomme. På grund af aromatisering kan testosteronpropionat forårsage følgende bivirkninger:
* Hævelse;
* Ophobning af overskydende væske;
* Gynækomasti.
For at forhindre sådanne manifestationer er det nødvendigt at tilføje anti-østrogene lægemidler og aromatasehæmmere til kurset. Med en stærk androgen effekt kan lægemidlet forårsage et øget indhold af testosteron i kroppen. Som følge heraf kan følgende bivirkninger observeres:
* Acne på ryggen, skuldrene og ansigtet;
* Hårtab;
* Fedtet hud;
* Depression af naturlig testosteronproduktion.

Testosteronpropionat anmeldelser

De fleste atleter efterlader positive kommentarer om brugen af ​​stoffet. Propionat viser stor effektivitet og kan bruges til forskellige resultater. Dette og andre lægemidler til træning kan købes i vores butik online! Vi tilbyder et stort udvalg af produkter, favorable priser og hurtig levering!

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testo-Prop”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *