Astralean

DKK177.40

Compare
Varenummer (SKU): 567 Kategori: Tag:

Beskrivelse

ASTRALEAN

Clenbuterol tabletter af Alpha Pharma er et populært lægemiddel til brug i enhver form for fitness. Den aktive ingrediens, Clenbuterol Hydrochloride, bruges regelmæssigt i medicin til behandling af mennesker, der lider af vejrtrækningsforstyrrelser såsom astma. Dette skyldes, at det snarere end et steroid er en sympatomimetisk amin, der virker som bronkodilatator (den udvider lungerne og luftvejene for at lette vejrtrækningen). Men Clenbuterol har fundet sin popularitet i fitness af en lidt anden grund.

Virkninger af Clenbuterol

Bortset fra dets evne til at hjælpe åndedrætssystemet til at fungere bedre, har Clenbuterol en anden effekt på den menneskelige krop, som værdsættes af dem, der er i deres fitness. Clenbuterol tabletter er også i stand til at øge brugerens stofskifte, som igen effektivt forbrænder fedt i kroppen. Det er også blevet sagt at øge muskelmassen en smule.

Bodybuildere bruger Clenbuterol før konkurrencer for at fjerne det overskydende fedt på deres krop for at få deres muskler til at se strammere og mere udtalte ud. Vægttabsmedicinen bruges også af almindelige fitnessentusiaster, herunder kvinder, sammen med en diæt for at sænke deres kropsfedt for en mere atletisk fysik.

Regler for brug

Clenbuterol bør anvendes i henhold til anbefalingerne for brug for at opnå den maksimale effektivitet af lægemidlet og undgå negative virkninger. Ordningen for indtagelse, der er almindeligt anvendt, sikrer, at Clenbuterol ikke begynder at blive ineffektiv på grund af, at kroppen vænner sig til stoffet. Brugsvarigheden er ikke længere end 2 uger af denne grund.

En halv tablet (20mcg) af lægemidlet bør tages på dag 1, 40mcg (1 tablet) på dag 2, 60mcg på dag 3, og så videre … indtil du når en maksimal daglig dosis på 120mcg for mænd eller et maksimum på 100mcg for kvinder. Den daglige dosis mod slutningen af ​​cyklussen bør falde på samme måde (…60mcg på dag 12, 40mcg på dag 13, 20mcg på dag 14). Der bør derefter være en 2 ugers pause, før du gentager brugen af ​​Clenbuterol.

Ketotifen kan bruges sammen med Clenbuterol for at øge effektiviteten af ​​lægemidlet. I løbet af 2-ugers forløbet kan 1 mg Ketotifen bruges på de første og sidste 3 dage, og 2 mg bør tages dagligt i den midterste del af forløbet.

Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger fra brugen af ​​Clenbuterol er en stigning i puls og rysten i visse dele af kroppen. Et kombinationskursus med Ketotifen kan dog hjælpe med at reducere forekomsten af ​​disse effekter.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Astralean”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *