Testobolin (hætteglas)

DKK450.60

Compare
Varenummer (SKU): 576 Kategori: Tag:

Beskrivelse

TESTOBOLIN (hætteglas)

Dette steroid har en stærk anabolsk og androgen effekt. Alpha Pharma Testosterone Enanthate giver dig mulighed for at få muskelmasse og øge styrke- og udholdenhedsparametre. Effekten viser sig endda i løbet af de første ugers brug.

Hvad er virkningen af ​​lægemidlet?

Testosteron Enanthate har en langvarig effekt. Det frigives gradvist til blodbanen. På grund af dette varer virkningen af ​​dette lægemiddel i omkring en uge, og den anabolske virkning forbliver i 2 uger efter seponering af lægemidlet. I løbet af kurset observeres følgende positive effekter:
* Betydelig stigning i muskelmasse
* Øgede parametre for styrke og udholdenhed
* Øget styrke af knogler og led
* Stigning i niveauet af røde blodlegemer
* Øget seksuel aktivitet
* Øget tone
Der er ingen store forskelle mellem esterne. Enanthate bevarer dog, i modsætning til Propionate, væske i kroppen længere.

Metoder til brug af stoffet

Hovedvirkningen af ​​stoffet begynder efter 3-4 dage fra injektionsøjeblikket. For at holde testosteronniveauet højt, kræves 1-2 skud om ugen.
Den optimale ugentlige dosis er 250-750 mg. Kursets varighed kan være op til 2,5 måned. 2-3 uger efter endt forløb skal du gennemgå PCT. Dette er nødvendigt for at genoprette hormonbalancen og naturlig testosteronproduktion. Til post-cyklus terapi anvendes Tamoxifen eller Clomid. For at minimere den østrogene effekt introduceres aromatasehæmmere i forløbet, såsom Anastrozol eller Proviron.

Kombination med andre AAS

Testosteron Enanthate er velegnet til begyndere som deres første solo steroid kursusoplevelse. Lægemidlet viser stor effektivitet til at opbygge muskelmasse. Med kombinerede kurser forbedres resultatet, og det fungerer godt med Turinabol på 40 mg om dagen. Når det kombineres med Primobolan, giver det dig mulighed for at få tør masse af høj kvalitet.

Mulige bivirkninger

Lægemidlet har en stor androgen og østrogen virkning. På grund af dette kan følgende effekter forekomme:
* Øget tryk
* Manifestation af gynækomasti
* Øget fedtlag under huden
* Overdreven aggressivitet
* Acne dannelse
* Hudens øgede fedtethed
* Hårtab

Anmeldelser af Testosterone Enanthate

Blandt de vigtigste positive egenskaber ved det anabolske steroid nævner atleter øget motivation, energi og styrke. I løbet af forløbet kan du få en masse muskelmasse. Dette sikrer hurtig muskelrestitution efter træning, hvilket giver mulighed for mere intense træningsprogrammer.
Du kan købe Testosteron Enanthate hos os til en attraktiv pris. Vores online steroidbutik tilbyder kun kvalitetsprodukter. Hvis det er nødvendigt, hjælper vi dig med at vælge det mest effektive forløb til din træning!

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Testobolin (hætteglas)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *