Tren-A 100

DKK373.70

Compare
Varenummer (SKU): 14022 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Beskrivelse

TREN-A 100

Nogle gange, for at give din krop en kraftig impuls, er træning alene ikke nok. Det er her, særlige farmakologiske midler kommer til undsætning. En af dem er Tren-A 100, som giver brugeren mulighed for at forbedre fysiske indikatorer væsentligt og give kroppen en særlig æstetisk appel og kraft. Men kun med den rigtige tilgang til brug.

Egenskaber og effekter

Grundlaget for skabelsen af ​​Tren-A 100 var brugen af ​​det velkendte aktive stof Trenbolon i form af Acetat. For sin kraftfulde effekt og evnen til aktivt at påvirke stigningen i muskelmasse, er det især værdsat blandt professionelle atleter.

Men før du køber trenbolonacetat her på vores hjemmeside, bør du omhyggeligt læse listen over de vigtigste virkninger af lægemidlet:

Evnen til at aktivere en betydelig forøgelse af muskelmasse på kort tid;
Stimulering af en stigning i udholdenheds- og styrkeparametre;
Den karakteristiske egenskab ved at give musklerne tæthed og hårdhed uden væsketilvækst;
Evnen til at forbrænde subkutant fedt med en passende diæt;
En betydelig stigning i humør og libido.
En anden positiv kvalitet af trenbolonacetat, der kan overvejes, er evnen til hurtigt at fjerne det fra kroppen. Et par dage efter at have taget det, er det næsten umuligt at opdage det i blodet, så risikoen ved at bruge det før konkurrencer er næsten minimalt.

Det er også nødvendigt at angive lægemidlets evne til at “tørre” ledbånd og muskler, som følge heraf bliver de ikke-elastiske. Dette øger sandsynligheden for skade, så belastningen bør øges gradvist, efter opvarmning og udvikling af leddene.

Hvordan man tager

I flere år med forskellige undersøgelser og takket være et stort antal forskellige anmeldelser blev de grundlæggende regler for at tage Trenbolone Acetate udviklet. De giver brugeren mulighed for at øge sin effektivitet og få dem til at opnå det maksimale resultat.

Korrekt beregning af den optimale dosis. Til beregning bruges følgende formel normalt: for fagfolk – fra 3 til 4 mg pr. 1 kg kropsvægt, for nybegyndere – fra 37 til 75 mg dagligt. Samtidig bør den maksimale dosis af Trenbolone ikke overstige 100mg.
Det korrekte valg af kursets samlede varighed. Det er bevist, at det er muligt at opnå alle disse egenskaber på kort tid, fra 5 til 6 uger. Dens videre brug er ineffektiv. Injektioner bør foretages dagligt eller som en sidste udvej, hver anden dag.
Kombineret kursus. Når trenbolonacetat fra Magnum Pharmaceuticals kombineres med andre analoger, bør den angivne dosis reduceres med 20-30%. For at forbedre tætheden af ​​musklerne vil Stanozolol være det optimale valg, og Testosteron vil blive brugt til at øge muskelmassen.
Et andet vigtigt punkt er brugen af ​​PCT efter brug af lægemidlet og dets fuldstændige fjernelse fra kroppen.

Mulige bivirkninger

Trenbolonacetat er et kraftfuldt stof, og en forkert cyklus med dette steroid kan forårsage bivirkninger. Bivirkningerne kan omfatte skaldethed, fedtet hud, bumser og acne, nedsat seksuel lyst og aggressivitet.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tren-A 100”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *