Tren-Ace-Max amp

DKK626.30

Compare
Varenummer (SKU): 537 Kategori: Tag:

Beskrivelse

TREN-ACE-MAX

Tren-Ace-Max er et produkt fra Maxtreme Pharma af et moderne anabolsk-androgent steroid, trenbolonacetat. Det bruges til at forbedre styrkeindikatorer samt til at opbygge muskler.

Egenskaber og effekter

Det aktive stof, som virkningen af ​​lægemidlet er baseret på, er trenbolon i form af acetat. Det blev udviklet til brug i dyrlægepraksis, men dets evne til at forbedre resultater i sport blev hurtigt opdaget. I dag er dette stof et af de mest kraftfulde anabolske steroider i sportsfarmakologi. Det bruges oftest til at opnå muskelmasse af høj kvalitet. Androgen og anabolsk doping gør det også muligt at forbedre styrkeindikatorer. Acetat er den hurtigste ester, hvilket betyder, at den har en kort halveringstid.

Det er karakteriseret ved den højeste anabolske aktivitet, 500 procent, androgen aktivitet er 400 procent, hvilket ofte forårsager udvikling af bivirkninger. Det aktive stof er ikke aromatiseret.

Det begynder at virke 20-30 minutter efter administration. Handlingens varighed er 2-3 dage. For at opretholde en jævn eksponeringsbaggrund bør lægemidlet administreres dagligt.
Effekter af applikationen:

* Opbygning af muskelmasse (med tilsætning af Turinabol)
* Øget seksuel lyst gennem hele forløbet
* Forbedring af styrkeindikatorer
* Forøgelse af insulinlignende faktor
* Fedtforbrænding på grund af det producerede væksthormon
* Sænkning af niveauet af kortisol

Sådan tager du trenbolonacetat

Trenbolonacetat fra Maxtreme Pharma anbefales ikke til begyndere atleter som 1. kursus af AAS. Det undertrykker sekretionen af ​​naturligt testosteron, så samtidig brug af gonadotropin på kurset er påkrævet. Varigheden af ​​påføringsforløbet af Tren Ace er 5-6 uger. Den daglige dosis er fra 50 til 100 mg. Efter afslutningen af ​​forløbet er det nødvendigt at begynde at tage Tamoxifen i den første uge efter forløbet ved 60 mg, i den anden med 40 mg og i den tredje og fjerde uge ved 20 mg. Det anbefales ikke til kvinder, da dette ofte fører til virilisering f.eks. forstørrelse af stemmen, udseendet af acne og væksten af ​​kropsbehåring.

Kombinerer

Trenbolonacetat kan også bruges i kombination med andre steroider. For at opbygge “tørre” muskler kombineres det med testosteronpropionat (100 mg hver anden dag). Det er også værd at være opmærksom på sin meget gode kombination med Oxandrolone.

Bivirkninger:

* Fald i seksuel lyst efter aflysning
* Testikelatrofi
* Bumser og acne

Anmeldelser

Som anmeldelser af atleter viser, bruges trenbolonacetat som forberedelse til konkurrencer og umiddelbart før dem for at forbedre den fysiske kondition. Lægemidlet hjælper gradvist med at skabe definition af høj kvalitet. Det bør også tages med forsigtighed uden at overskride dosis.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tren-Ace-Max amp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *