Stan-Max

DKK236.70

Compare
Varenummer (SKU): 524 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Stanozolol af Maxtreme Pharma er et steroid, der ofte bruges til at definere muskler og forbedre udholdenhed. Det er produceret af Maxtreme i pilleform, og det aktive stof, Stanozolol, er populært blandt bodybuildere under navnet Winstrol. Det er meget efterspurgt blandt sportsfolk på grund af dets evne til at hjælpe dem med at få tør muskelmasse og effektiv fedtforbrænding.

Egenskaber og effekter

Det aktive stof, Stanozolol, var afledt af dihydrotestosteron. Dette orale steroid har en lav androgen aktivitet (30% af testosteron) og høj anabolsk effekt (320% af testosteron). Det har ofte anti-progestin egenskaber. Dette ikke-aromatiserende lægemiddel holder ikke på vand, så det er populært blandt sportsudøvere til en “tørrende” cyklus. Winstrol er mest beregnet til styrkeforøgelse. PED’en tillader dig ikke hurtigt at få en masse muskelmasse, i modsætning til Oxymetholone, men det er det bedste lægemiddel til at få tør muskelmasse af høj kvalitet.
De vigtigste virkninger af Winstrol er:
* Fjernelse af overskydende vand;
* Øget udholdenhed og styrke;
* Vækst af god, tør og veldefineret muskelmasse;
* Nedsat niveau af globulin, der binder kønshormoner;
* Forbedret appetit;
* Øget kapacitet.

Hvordan man tager

Stanozolol af Maxtreme kan købes i en pakke med 100 piller af 10 mg pr. pille til en overkommelig pris. Virkningen af ​​en pille er omkring 2 dage. Hvis det bruges til sportsformål, bør det tages konstant for at opretholde balancen, derfor anbefales det at tage Winstrol hver dag. Den bedste dosis er 20-50 mg hver dag. Cyklusen skal vare i 6-8 uger. Overskrid ikke doseringen eller cykluslængden for at beskytte leveren mod overdreven belastning. Da steroidet ikke har nogen østrogenaktivitet og ikke aromatiserer, er der ingen grund til at tage aromatasehæmmere. Det er dog vigtigt at tage en post-cyklus terapi, der involverer Clomiphene Citrate (Clomid).

Kombinationer

Hvis du har besluttet dig for at bruge Stanozolol fra Maxtreme for første gang, bemærk venligst, at det effektivt kan kombineres med andre AAS. De, der starter en tørrecyklus, bør kombinere den med testosteronpropionat. Erfarne sportsfolk tilføjer trenbolonacetat med det formål at få en god mængde tør muskelmasse.

Bivirkninger

Stanozolol er en af ​​de sikreste AAS, men hvis det tages i korrekte doser. Der kan også forekomme moderat hepatotoksicitet. Bivirkninger omfatter:
1. Led- og ledsmerter;
2. Øget arterielt tryk;
3. Forhøjet kolesterolniveau i blodet;
4. Myokardieforstørrelse;
5. Aggression.

Feedback

Atleter giver en masse feedback om denne anabolske online. Mange mennesker bemærker dens høje effektivitet til at opnå tør muskelmasse. Det er også fantastisk til at tone og øge udholdenheden. Sportsudøvere bruger det ofte til hurtig fedtforbrænding.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stan-Max”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *