Enanthate 400

DKK485.90

Compare
Varenummer (SKU): 751 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Beskrivelse

ENANTHAT 400

Testosteron Enanthate er et kraftfuldt steroid med høj androgen aktivitet og virkningsvarighed. Brugen af ​​dette lægemiddel beriger atleten med de gavnlige egenskaber af endogent testosteron, normaliserer nitrogenbalancen, øger appetitten, udvikler primære seksuelle egenskaber, stimulerer aktivt libido, seksuel aktivitet osv.

Enanthat 400 er et kvalitetslægemiddel baseret på det aktive stof Testosteron i esterificeret form med den lange ester Enanthate påsat, samt en høj koncentration af stoffet på 400 mg/ml. Denne form for testosteron er den mest populære i bodybuilding-verdenen, da den har en lang periode med virkning, høj effektivitet i at opnå masse og styrke, samt stor praktisk og rentabilitet under kurset, på grund af det faktum, at stoffet gør ikke kræver hyppig administration og for Testosteron Enanthate er prisen normalt en størrelsesorden lavere end andre steroider.

Effekt og handling

Testosteron Enanthate bruges til forskellige formål, oprindeligt blev stoffet brugt i medicin til at behandle seksuel dysfunktion, stimulere spermatogenese og behandle andre lidelser i det reproduktive system hos mænd. I øjeblikket er hovedmålgruppen for testosteronbrugere atleter. Dette skyldes en række fordele og effektiviteten, som dette steroid har. I bodybuilding er Testosteron Enanthate værdsat for sin evne til at opbygge store mængder muskelmasse på kort tid. I gennemsnit kan en atlet på et kursus på 5 uger få op til 15 kg rene muskler med minimal væskeophobning, i nogle tilfælde endda mere. Enanthate har et lige forhold mellem anabolske og androgene egenskaber, derfor udvikles både eksterne indikatorer for muskler og fysiske som følge af indtagelsen i en accelereret hastighed.
* Generelle modtagelsesresultater:
* Hurtig udvikling af muskelmasse på op til 15 kg i ét kursus
* Betydelig stigning i ladningen af ​​energi- og strømindikatorer
* Stimulering af libido og seksuel aktivitet
* Styrkelse af kroppens knoglestruktur
* Normaliserer nitrogenbalance, muskelprotein og ilttilførsel
* Kan hjælpe med at forbrænde fedt ved normale doser

Påføringsmetoder

Et Testosteron Enanthate-kursus bruges normalt i perioder med masseforøgelse og styrkeudvikling. Modtagelse sker ofte alene (solo), men i kombination med andre lægemidler såsom Deca Durabolin, som også kan købes på vores hjemmeside, kan resultaterne stige med omkring 4 gange.

Anbefalede doser for en gennemsnitlig atlet er 400-800 mg om ugen, og injektioner bør udelukkende udføres i et tykt lag af muskler (delta, lår, balder). Mere erfarne atleter kan øge doser op til 1000 mg om ugen, men det er vigtigt at forstå, at sådanne doser kan stimulere bivirkninger.

Fordi det har en lang halveringstid, bruges Testosteron Enanthate i lange forløb med vægtøgning, så den bedste løsning ville være at kombinere det med lægemidler med en kortere virkningsperiode. Det er tilrådeligt at kombinere et kursus af testosteron med Dianabol, som vil være nyttigt til udvikling af muskelmasse.

På grund af det faktum, at testosteron har et højt androgen indeks, øger dette chancerne for at aromatisere androgener til østrogen, hvilket igen kan føre til uønskede reaktioner såsom gynækomasti og væskeretention. Rollback-fænomenet kan også være til stede efter forløbet, da noget af vægten vil bestå af væske. For at reducere rollback-fænomenet og beskytte dine muskler mod ødelæggelse, anbefales det at købe Clenbuterol og tage det i små doser, under og efter forløbet. Clenbuterol fungerer som en anti-katabolisk og fedtforbrænder, og stimulerer derved Testosteron Enanthate til kun at få ren tør masse.

Side effects

Rarely enough and with overestimated doses, the following side effects may occur:

A decrease in the level of hCG
Temporary testicular atrophy
Reduction in sperm count
Enlargement of the prostate gland
Gynecomastia (for elimination it is recommended to take Clomid after the course)
Acne
At anabolske-steroider.com, you can buy high quality Testosterone Enanthate by Dragon Pharma that has proven to be effective, safe and at a reasonable price.

Yderligere information

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Enanthate 400”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *